Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Gilera runner 180 Black Widow
pralas:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Travanj, 2012, 18:03:57 ---malo cudno, ali sa svima bi mi dok ne legnu vrtilo 300-500 rpm vise nego nakon sto legnu :dontknow:
--- Kraj citata ---
potpis na ovo!
nisam to prije primjetio,evo sada prvi put kod vx-a...
promjenio sam role i remen,i isto prvih 50-100 km je vise vrtio za nekih 300 okretaja(znam po obrtomjeru a i po zvuku) i sada kada je sve leglo vrti normalno...
gagi racer:
Uvece radi motor kako treba. Samo preko dana zeza kais. kada je temperatura veca... Kida motor. ubija opet. a nemogu nigde naci original Remen....
nrg extreme:
Uveče ti kajš bude ko orginal a po danu kad upeče sunce bude za k**ra* kajš zato ti je to gagi tako.
Znači da trebaš vozit motor samo po mraku al pazi kad je pun mjesec on zna upeč ko i sunce pa ti bude isti k**ra* ko i po danu
tj. motor više ne ubiva već kurca nejde. :icon_thumright:
gumy:
--- Citat: 2TDottore - 05 Travanj, 2012, 16:49:58 ---ma nis nisam presel.mozda 10km.kolko to treba razradjivat da sjedne
--- Kraj citata ---
bile su 2 verzije remena, u novoj rači prošle godine sam imao stari remen koji sam vozio 2 sezone i novi sa 0 km, i kad sam stavio novi remen skuter se vrtio u prazno i nije nikak išao.
e sad da me pitaš za dimenzije nemam pojma.
Miki-speedy:
--- Citat: gagi racer - 06 Travanj, 2012, 00:00:29 ---Uvece radi motor kako treba. Samo preko dana zeza kais. kada je temperatura veca... Kida motor. ubija opet. a nemogu nigde naci original Remen....
--- Kraj citata ---
Pa sta cekas?
Kasapi to deklo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju