Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (11/140) > >>

gagi racer:
Danas lepo montiram ovu kameru, ja i drug, i da krenemo da snimamo, ona nece da se upali... popizdeli smo  :angry7: a pre toga radila, jer smo proveravali, dali ima baterije, upalili je, pa ugasili, pa onda vise nije htela  :sad3: :sad1:

Deny:
lazeeesss  :drunken_smilie:

gagi racer:

--- Citat: Deny - 20 Listopad, 2011, 22:43:32 ---lazeeesss  :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
bio bi srecan, kada bi lagao.... :sad3: znaci, gilera mi pravi party all night svaki dan :) mislim ono  :happy6: spicio goriva dosta, do njega iz nazad 20km, jos sam njemu dao da provoza... tako da ode 2 litre na glupost... a skupo gorivo ko zlato, majku im .... a sutra najavili kisu.... tako da najverovatnije ce biti prekosutra snimanje... tada najavljuju hladnije, a suvo... iako ja nisam bas zadovoljan kako gilera ide... opet sam naduvao gumu, i zajebao se... cim je na 2.5 bara, prevrtava motor, kada je na 1.5, mnogo lepse radi... jos me uhvatila kisa u povratku... a ovako nesto agresivno voziti po klizavom  :nono:

Miki-speedy:

--- Citat: gagi racer - 20 Listopad, 2011, 22:54:26 ---bio bi srecan, kada bi lagao.... :sad3: znaci, gilera mi pravi party all night svaki dan :) mislim ono  :happy6: spicio goriva dosta, do njega iz nazad 20km, jos sam njemu dao da provoza... tako da ode 2 litre na glupost... a skupo gorivo ko zlato, majku im .... a sutra najavili kisu.... tako da najverovatnije ce biti prekosutra snimanje... tada najavljuju hladnije, a suvo... iako ja nisam bas zadovoljan kako gilera ide... opet sam naduvao gumu, i zajebao se... cim je na 2.5 bara, prevrtava motor, kada je na 1.5, mnogo lepse radi... jos me uhvatila kisa u povratku... a ovako nesto agresivno voziti po klizavom  :nono:

--- Kraj citata ---
Coece gagi,bas sam bio nesto mrzovoljan danas..ono pravo
al cim sam usao na forum i procitao par tvojih postova dan mi se popravio :toothy12:

Drnda:
ta tvoja gilera kolje sve zivo meni se cini... aj doleti do mene, da vidis kako po gradu pezo izuva gileru  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju