Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Gilera runner 180 Black Widow

<< < (10/140) > >>

gumy:
pa dobro budimo pa pogledaj vremena najbržeg kruga iz trke
a ak ćeš se gledat po treninzima i kvalifikacijama imao sam problema sa blokiranjem gasa i zato sam na kraju i odusto
no dosta off-a, ajde gagi uzmi si ljepo pwk 28, paše ti u ovu prirubnicu što imaš, dizna između 150 i 160 zavisi od igle, našarafi pečurku gore i gasirajjjjjj
sad stiže ladno vrijeme pa će se propinjat još bolje

gagi racer:

--- Citat: gumy - 16 Listopad, 2011, 17:55:06 ---pa dobro budimo pa pogledaj vremena najbržeg kruga iz trke
a ak ćeš se gledat po treninzima i kvalifikacijama imao sam problema sa blokiranjem gasa i zato sam na kraju i odusto
no dosta off-a, ajde gagi uzmi si ljepo pwk 28, paše ti u ovu prirubnicu što imaš, dizna između 150 i 160 zavisi od igle, našarafi pečurku gore i gasirajjjjjj
sad stiže ladno vrijeme pa će se propinjat još bolje

--- Kraj citata ---
danas, sam vozio jos jednog zdravka 180.... ovi skuteri neidu ni za k**ra* naspram ove moje gilere.... kako neko moze da kaze, da fabricka 180-ka ide dobro ? taj je lud  :sad3:....

sto vise vozim i probavam druge motore, to vise kontam, koliko gilera ide bolje... sta li ce biti kada dodje 28 pwk ? ja mislim, da nebi trebalo bolje od ovoga da ide ... mislim nevidim kako moze bolje od ovoga da ide... ovo je bolest, do 140km/h, u roku od odmah dodje... dok je gilera 180 na brzini od 105-110km/h ovaj vec ide 140km/h... jos njima krajna i jednom i drugom 135km/h... ovome trenutno je 155km/h sa kaisom koji je istorsen 1 mm...

Miki-speedy:

--- Citat: gagi racer - 16 Listopad, 2011, 19:30:57 ---danas, sam vozio jos jednog zdravka 180.... ovi skuteri neidu ni za k**ra* naspram ove moje gilere.... kako neko moze da kaze, da fabricka 180-ka ide dobro ? taj je lud  :sad3:....

sto vise vozim i probavam druge motore, to vise kontam, koliko gilera ide bolje... sta li ce biti kada dodje 28 pwk ? ja mislim, da nebi trebalo bolje od ovoga da ide ... mislim nevidim kako moze bolje od ovoga da ide... ovo je bolest, do 140km/h, u roku od odmah dodje... dok je gilera 180 na brzini od 105-110km/h ovaj vec ide 140km/h... jos njima krajna i jednom i drugom 135km/h... ovome trenutno je 155km/h sa kaisom koji je istorsen 1 mm...

--- Kraj citata ---
Svaka cast :toothy3:
A daj snimi neki video vise,jesi neki mi :sad3:

gagi racer:
 Mikuni TM28 FLAT ? mogu neki konkretni odgovori u vezi ovog karba ? taj uzimam... on nije pwk ? ili ? uglavnom, cuo sam da je majka za stelovanje, a ubica medju karbovima.  ;D

igor.sb:
nije pwk on je tm  :toothy11:

pitaj nenada on je imao tmx27 isti k...samo sto tm nema power jet, koji je i onako bio iskljucen kod njega

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju