Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
IvanRox:
--- Citat: BoLT3K - 08 Srpanj, 2012, 01:04:08 ---Šalji u pi*+u materinu
Cura koja petlja sa prijateljem od bivšeg je kurva :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
imaš ti pravo zajebi to
ziloryder:
--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2012, 21:44:04 ---reci mi jel te zenska ono hoce, jeste se nasli ono, pa te malo sad prca s tim ili?
jer ako je ovako iznad... onda malo prcas i ti nju, da vidi da nije jedina i neosvojiva... doci ce sama brzo ako je zanimas
--- Kraj citata ---
Ma znamo se vec...dugo dugo,, Al kako bi ti reka doden u drustvo i s njom sve lipoo, I ona prema meni, Al brate kad osjeti ono da se situacija zahuktava zaglumi nedodirljivu, Poletin li je zazvalit il tako slicno u tom trenutku popusia bi g#vn% :laughing7:
--- Citat: BoLT3K - 07 Srpanj, 2012, 23:15:24 ---Tr a posebno kad ju budeš pitao
Ne mislim da budeš bahat, samo budi samouvjeren, ali i suptilan i razumljiv
--- Kraj citata ---
I u tom trenu drzi glavu skrooz blizu njenoj, I gledaj je u oci direkt, sa blagim smjeskom i ne pustaj pogled dok ti ne odgovori ....nece rec Pali 100% Naravno odnosilo se na @Aprilia97
BoLT3K:
--- Citat: ziloryder - 08 Srpanj, 2012, 01:29:44 ---Ma znamo se vec...dugo dugo,, Al kako bi ti reka doden u drustvo i s njom sve lipoo, I ona prema meni, Al brate kad osjeti ono da se situacija zahuktava zaglumi nedodirljivu, Poletin li je zazvalit il tako slicno u tom trenutku popusia bi g#vn% :laughing7:
I u tom trenu drzi glavu skrooz blizu njenoj, I gledaj je u oci direkt, sa blagim smjeskom i ne pustaj pogled dok ti ne odgovori ....nece rec Pali 100% Naravno odnosilo se na @Aprilia97
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
steeef:
ahaahhah,šta sam se sad nasmijal,baš ono fino :icon_biggrin:
sve jebač do jebača,haha sa fejzbuk vezama :toothy9:
pa ne traži si bokte kurabu da bi joj ga odma u usta nabijo i lovil ju za pi*+u..i ove mačo bulšit fore da bu po tvom il nikak nemoj ni probavat jer buš ispal kretenko..
reponja je fino sve rekel,svaka je drugačija al sve cure/žene vole pažnju al naravno treba bit umjeren..treba znat prvo kae romantika da bi mogel to popljuvat..onaj ko misli da je romantika za pičkice,još je veća pička jer to nije nikad probal jer mu je kao ispod egotriperske časti,tzv mačo men.
kompleksnije su,gledaju detalje,čitaju između redaka,analiziraju i u svemu traže neko značenje..
a s ovim da povedeš druge neke da bi ona bila ljubomorna,samo budeš ispal onaj koi trči za svakom koja naiđe..povalil budeš tu i tam neku pijanu niskomoralnu devojku koju su provozali i ostali i kasnije rekel 'sve su to kuje koih sam se stidio'.
ps,bolje da si googlal po netu u vezi toga nego otvoril temu jer nebudeš dobil baš puno realnih odgovora..
ziloryder:
--- Citat: steeef - 08 Srpanj, 2012, 01:55:01 ---
reponja je fino sve rekel,svaka je drugačija al sve cure/žene vole pažnju al naravno treba bit umjeren..treba znat prvo kae romantika da bi mogel to popljuvat..onaj ko misli da je romantika za pičkice,još je veća pička jer to nije nikad probal
--- Kraj citata ---
Prika ima i toga, Al vecini cura danas paznja nije bitna, Nego, novac/stanje/imanje .....Romantika nije ispadat pičkica, ali pička si kad cura radi s tobom sta god oce, i vuce te za nos, Al u tebe je mozda drugcije vi ste i stariji, Al sta neki decko i cura, trebaju glumit neke veze, i romantike ...ostale seme po pola godine skupa ako ne i vise, sa 15-16 triba se vatat svake, i svasta isprobavat, Jer evo cim si stariji to si i ozbiljniji kao i cure oko tebe, e onda tu dolazi romantika,I neki mačo potezi koji su curama dosta bitni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju