Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (47/68) > >>

Drnda:
voc ap nigers, jel bilo grupnjaka danas

Aprilia97:

--- Citat: BoLT3K - 07 Srpanj, 2012, 23:15:24 ---Trebao si odmah pitati "licem u lice", ali dobro, i nije problem  :icon_thumright:
Samo "drži glavu dignutu" kad budeš sa njom, a posebno kad ju budeš pitao
Ne mislim da budeš bahat, samo budi samouvjeren, ali i suptilan i razumljiv
A to za poruke, ne treba te smetati
Bila bi glupost gledati sve tako u detalje  :icon_thumright:
Nadam se da je bar malo korisno

--- Kraj citata ---

Naravno,nego ono,nikako nemogu bez nje,nekako mi je teško i sve to..

a za pitat mi nije nikad bio problem niti će bit,bar mi to ide  :)

Korisno,korisno  :icon_thumright: :notworthy:

BoLT3K:

--- Citat: Aprilia97 - 07 Srpanj, 2012, 23:43:00 ---Naravno,nego ono,nikako nemogu bez nje,nekako mi je teško i sve to..

a za pitat mi nije nikad bio problem niti će bit,bar mi to ide  :)

Korisno,korisno  :icon_thumright: :notworthy:

--- Kraj citata ---
To joj trebaš i reći. Možda ne praviti neku dramu od toga, ali joj svakako "provući kroz uho".
Da sam ja na tvom mjestu, nakon što bi prihvatila(A sigurno hoće :icon_thumright: ) bih joj rekao da je bilo teško, da ti tek sad srce kuca normalnim ritmom, otkad znaš da ti dani više neće biti prazni kao što su bili bez nje.  :)
Ono, bar bih ja tako, ali nemoj se obazirati. Ja sam izumiruća vrsta(romantik).  :confused5:

IvanRox:
vidim da vam se piše pa bi trebo savjet oko ovog ja sviđa mi se jedna cura al smo prekinuli jer se previse ljudi mjesalo u nasu vezu , ona se meni jos sviđa al ja mislim da se  i ja njoj jos uvijek sviđam (bar mislim) ta me cura nonstop radi ljubomornim doslovce poludim kad cujem da je sa nekim ili slicno e sad kako je jucer bio od joleta koncert dosla je i ona. i dobro ja sutim i vidim da odlazi do jednog mog frenda da bi oni cijelu noc bili sami nezanm sta je bilo xDD.
Ugl. nakon toga nasro sam se žešće uletio to kreno je poljubit međutim odbila me , ja sad neznam dal joj treba vremena ili da je u k**ra* pošaljem

BoLT3K:

--- Citat: IvanRox - 08 Srpanj, 2012, 01:02:32 ---vidim da vam se piše pa bi trebo savjet oko ovog ja sviđa mi se jedna cura al smo prekinuli jer se previse ljudi mjesalo u nasu vezu , ona se meni jos sviđa al ja mislim da se  i ja njoj jos uvijek sviđam (bar mislim) ta me cura nonstop radi ljubomornim doslovce poludim kad cujem da je sa nekim ili slicno e sad kako je jucer bio od joleta koncert dosla je i ona. i dobro ja sutim i vidim da odlazi do jednog mog frenda da bi oni cijelu noc bili sami nezanm sta je bilo xDD.
Ugl. nakon toga nasro sam se žešće uletio to kreno je poljubit međutim odbila me , ja sad neznam dal joj treba vremena ili da je u k**ra* pošaljem

--- Kraj citata ---
Šalji u pi*+u materinu
Cura koja petlja sa prijateljem od bivšeg je kurva  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju