Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (45/68) > >>

ziloryder:

--- Citat: BoLT3K - 06 Srpanj, 2012, 17:40:59 ---Ne pravi se budala, bolan
Ako je neka vrela pičoka kojoj sliniš na sise i guzove, onda uredu, uradi kako ti Drndić kaže
Ako ti je stalo do cure i stvarno hoćeš tu curu, onda ne trebaš koristiti druge ženske da bi dobio nju
Koristi nju da bi dobio nju  :dontknow:
Ono, može doći i do kontraefekta kod te cure, i onda si ga popušio  :)
Bolje se potrudi oko nje, nego da se trudiš ganjati neke mrtve kurabe da bi te ona pogledala  :dontknow:
Ne znam, možda sam staromodan

--- Kraj citata ---

Ma problem je bas to jer je pi*ka ipo al je jeben igrac, Proba san ja to sve, Ajd sad ovako recite kako u 4 oka! Da padne s nogu il neke neizvjesnosti da joj stvaram, il nesto sta vam je stvarno bas upalilo... Bez tih falših cura  :dontknow:

Nisam invalid nego treba samo malo tu psihu njihovu skuzit, al to je isto jebeno u pm....

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2012, 17:51:31 ---bolje ganjati par razlicitih.... nikad nisi u gubitku  :toothy11:

--- Kraj citata ---
Ti si ko moj ujac dok imas curu, uvjek u medjuvremenu trazi drugu  :glasses9:

pralas:
sam nemoj da te levati,pravi majmuna od tebe,vuče za nos i hoće da trčis oko nje,onda si odma odsjeci k**ra*!!!

nema tu dva zeca tri zeca,il ce biti kako ti kazes ili uopce nece biti i točka!

Drnda:
reci mi jel te zenska ono hoce, jeste se nasli ono, pa te malo sad prca s tim ili?
jer ako je ovako iznad... onda malo prcas i ti nju, da vidi da nije jedina i neosvojiva... doci ce sama brzo ako je zanimas

Grale:
e da mi je vidjet kojeg od ovih muskarcina pred curom uživo :laughing7:

Drnda:
olazi na koju tocenu dk jos kafic  rradi pa ces vidjet kako se sa zenskon prca

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju