Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (44/68) > >>

ziloryder:
hahahhahaha

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2012, 06:01:40 ---ko jebe , pravi se da tebe nije briga za njom, idi malo sa drugim zenskima po plazi, brzo ce doci.... ako ne, onda poderes tu sa plaze i eto, dala ti je jedna  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To je to sta sam trazioo Pozz  :headbang:

BoLT3K:

--- Citat: ziloryder - 06 Srpanj, 2012, 16:29:09 ---hahahhahaha

To je to sta sam trazioo Pozz  :headbang:

--- Kraj citata ---
Ne pravi se budala, bolan
Ako je neka vrela pičoka kojoj sliniš na sise i guzove, onda uredu, uradi kako ti Drndić kaže
Ako ti je stalo do cure i stvarno hoćeš tu curu, onda ne trebaš koristiti druge ženske da bi dobio nju
Koristi nju da bi dobio nju  :dontknow:
Ono, može doći i do kontraefekta kod te cure, i onda si ga popušio  :)
Bolje se potrudi oko nje, nego da se trudiš ganjati neke mrtve kurabe da bi te ona pogledala  :dontknow:
Ne znam, možda sam staromodan

Drnda:
bolje ganjati par razlicitih.... nikad nisi u gubitku  :toothy11:

nece te odjebati, pricaj malo s drugima, reci da ides da te neka cura zvala nesto bla bla, smisli...
proraditi ce u njoj odmah ako joj je imalo stalo.....
meni je osobno najdraze ono pustiti je da pati par dana, ono ona tebe hoce, tebe boli tuki za njom, i onda kad ti dopiiiiii zdi onda joj dodjes i pada ko supermoto u krivinu...  :icon_biggrin:

Dino46:

--- Citat: Drnda-1 - 06 Srpanj, 2012, 17:51:31 ---bolje ganjati par razlicitih.... nikad nisi u gubitku  :toothy11:

nece te odjebati, pricaj malo s drugima, reci da ides da te neka cura zvala nesto bla bla, smisli...
proraditi ce u njoj odmah ako joj je imalo stalo.....
meni je osobno najdraze ono pustiti je da pati par dana, ono ona tebe hoce, tebe boli tuki za njom, i onda kad ti dopiiiiii zdi onda joj dodjes i pada ko supermoto u krivinu...  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

:toothy12: :toothy12:

a treba ih tak malo da pate za tobom da zapravo one sebi razbistre ono kaj rijetko koja ima..

Drnda:
da malo spuste nos iz stratosfere  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
poslije te drze ko kap vode na dlanu, a tebi sve mrsko  :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju