Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
JogFromYamaha:
deni joj ga v zoooube da konacno suti i da se izrazi dali zeli ili nezeli :laughing7:
tuta125:
--- Citat: darac_os - 26 Svibanj, 2012, 23:47:13 ---Ja ju u potpunosti razumijem! :toothy9: znaci vjerovatno gaji neke osjecaje prema dini, mozda ga cak i voli, i zato je s njim, ali boji se da ce njene prijateljice misliti da je on nelijep, nezgodan i sve ostalo sto danasnje maloljetnice gledaju... pa ga ne zeli pokazivati.. :headbang: "crazy bitch" hehe
--- Kraj citata ---
ma dzaba ti takva "ljubav", postoji ona stara - bolje bit sam nego s bilo kim!!!
ali dobro kazes, to su maloljetnice, jbg hehe valjda ce se jednom opametit
Johnny iber:
--- Citat: JogFromYamaha - 26 Svibanj, 2012, 23:52:37 ---deni joj ga v zoooube da konacno suti i da se izrazi dali zeli ili nezeli :laughing7:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :jerk:
JogFromYamaha:
ako te baba jebe
izvadi ga van opali ju golim s lijeva i desna pa nek vidi tko je tata
ako nisi znao da babe vole dok joj neko lize supak i onda su ko totalno lude krave koje to zele maksimalno iskoistiti i izjebat te
nedaj se jebat
ignoriraj ju par dana pa da vidis ko ce k kome doci
ako je glupa i hoce se glupirat pojebi joj frendicu pa nek frendica radi reklamu za tebe
Hljebaroš34:
Jog je kralj a momci moji šta ćemo mi žene su čudna slagalica pusti ti maloljetnice one ne znaju ni same što će od sebe nisu se još upoznale sa životom dobro
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju