Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (30/68) > >>

Johnny iber:

--- Citat: azriel*09 - 26 Svibanj, 2012, 22:35:51 ---...bas ste se vezali...ti za nju mozda da,al ne bi rekla da je i ona za tebe...goni to!

--- Kraj citata ---

Eo eoo slusaj zenu one ipak "znaju" najbolje ;)

vktr:

--- Citat: tuta125 - 26 Svibanj, 2012, 23:07:49 ---
evo odgovorio sam ti na pitanje  :toothy3:

bio sam i ja mlad i prolazio takve glupe faze, ugl sve je to normalno hehe...
jedan prijateljski savjet: nije ona za nikakvo vezanje, ona je samo za zajebanciju ocito i pricanje okolo kako ima momka ali ne zeli da itko zna tko si i kako izgledas...
 pa eto, zajebavaj se i ti malo, nemoj se vezat  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa za koji k**ra* će joj onda momak, može i bez njega to pričati,
a ako joj treba samo zato da ne laže da ima, to se ne poklapa sa ostatkom njenog karaktera pa onda tu nekaj ne štima

tuta125:

--- Citat: vktr - 26 Svibanj, 2012, 23:22:43 ---pa za koji k**ra* će joj onda momak, može i bez njega to pričati,
a ako joj treba samo zato da ne laže da ima, to se ne poklapa sa ostatkom njenog karaktera pa onda tu nekaj ne štima

--- Kraj citata ---

pomiri se sa istinom, mi nikad necemo razumit zene

darac_os:

--- Citat: tuta125 - 26 Svibanj, 2012, 23:42:47 ---pomiri se sa istinom, mi nikad necemo razumit zene

--- Kraj citata ---

Ja ju u potpunosti razumijem!  :toothy9: znaci vjerovatno gaji neke osjecaje prema dini, mozda ga cak i voli, i zato je s njim, ali boji se da ce njene prijateljice misliti da je on nelijep, nezgodan i sve ostalo sto danasnje maloljetnice gledaju... pa ga ne zeli pokazivati..  :headbang: "crazy bitch" hehe

pralas:
Jednostavno joj reci da je želiš seksati(odma na licu mjesta) i da vidis kak ce se mala uozbiljiti  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju