Ostalo > Chat house
ajmoo zaljubljeni... :DDD
neven92:
--- Citat: Dino46 - 05 Listopad, 2011, 19:18:22 ---necu ja njemu, oce on meni :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: haha,kolko puta sam bio u takvoj situciji... i na kraju je uvjek ispalo da se isplati :frajer:
Johnny iber:
--- Citat: Drnda-1 - 05 Listopad, 2011, 16:20:32 ---ni u kog zaljubljen, ubodem di se da :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
pralas:
--- Citat: Dino46 - 05 Listopad, 2011, 19:18:22 ---znaci trebam cekat da mene najde zenska, a ne ja nju? :laughing6:
--- Kraj citata ---
ne,mislim moze ti se i to dogoditi kao sto se meni prije 3 tjedna pa sam jos s tom curom ;D
nezz kak da ti objasnim,odete na kavu malo izvidis situaciju....
ili na nekom partyu pokusas jbg ako ona nece,odma ti je sve jasno i bacas se na drugu...i doci ce samo polako ;)
Dino46:
--- Citat: pralas - 05 Listopad, 2011, 19:24:25 ---ne,mislim moze ti se i to dogoditi kao sto se meni prije 3 tjedna pa sam jos s tom curom ;D
nezz kak da ti objasnim,odete na kavu malo izvidis situaciju....
ili na nekom partyu pokusas jbg ako ona nece,odma ti je sve jasno i bacas se na drugu...i doci ce samo polako ;)
--- Kraj citata ---
pozval sam ju na pivu pa bumo vidli :icon_thumright: :toothy12: al stvarno pristala je na pivu :laughing7:
pralas:
--- Citat: Dino46 - 05 Listopad, 2011, 19:27:42 ---pozval sam ju na pivu pa bumo vidli :icon_thumright: :toothy12: al stvarno pristala je na pivu :laughing7:
--- Kraj citata ---
to je ženska,moja ju ispija ko da vodu pije ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju