Ostalo > Chat house

ajmoo zaljubljeni... :DDD

<< < (3/68) > >>

pralas:

--- Citat: Dino46 - 05 Listopad, 2011, 17:12:04 ---znaci nisam jedini  :notworthy:

ajd malo pomognite, kak se " trudite " oko njih da vas zamjecuju?  :toothy9:

--- Kraj citata ---
bmk ak me zamijeti zamjeti,ak ne bacam se na drugu :dontknow:
nekad riskiram pogotovo kad se napijem,pa dobijem žešći odjeb pred svima al boli me,život ide dalje i jednom se zivi :dontknow:

Dino46:
ma sve 5 sto kazes, ali sam zapel oko jedne, al malo veli da ima decka, pa da nema, pa da opet ima... :dontknow:

neznam kaj da delam, da se i dalje potrudim oko nje, il da se odljepim od nje?  :help:

neven92:

--- Citat: Dino46 - 05 Listopad, 2011, 19:11:42 ---ma sve 5 sto kazes, ali sam zapel oko jedne, al malo veli da ima decka, pa da nema, pa da opet ima... :dontknow:

neznam kaj da delam, da se i dalje potrudim oko nje, il da se odljepim od nje?  :help:

--- Kraj citata ---

pa kaj onda kaj ima decka,neces ti njenom decku nista   :icon_biggrin:

nadam se  :toothy3:

pralas:

--- Citat: Dino46 - 05 Listopad, 2011, 19:11:42 ---ma sve 5 sto kazes, ali sam zapel oko jedne, al malo veli da ima decka, pa da nema, pa da opet ima... :dontknow:

--- Kraj citata ---
cesto sam se i ja "ljepio" za neke cure i to nikada nije dobro zavrsilo(uvijek sam pokupio laganini odjeb)....
kod mene ili bude odma nes ili nece nikada....

Dino46:

--- Citat: neven92 - 05 Listopad, 2011, 19:15:00 ---pa kaj onda kaj ima decka,neces ti njenom decku nista   :icon_biggrin:

nadam se  :toothy3:

--- Kraj citata ---

necu ja njemu, oce on meni  :toothy9: :toothy12:

--- Citat: pralas - 05 Listopad, 2011, 19:15:47 ---cesto sam se i ja "ljepio" za neke cure i to nikada nije dobro zavrsilo(uvijek sam pokupio laganini odjeb)....
kod mene ili bude odma nes ili nece nikada....

--- Kraj citata ---

znaci trebam cekat da mene najde zenska, a ne ja nju?  :laughing6:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju