I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ak je kod ključ, malo je veći bed, nema samo mijenjanja brave, treba slagati kodove, i to, uglavnom velko sranje..dečki ak imate kodirane ključeve obavezno napravite kopiju..ja napravim kopiju svakog ključa vozila koje imam i kad ga prodam dam obadva..BTW kad kupiš novi piaggio npr. dobiješ samo jedan ključ.. probaj skinut bravu, cijelu i odnijet ju kod bravara koji ti je najbliži, imaš i onu ekipu servis šta provaljuje u aute kad npr. zaključaš ključ unutra, može napraviti ključ po bravi, možda može i kod skinut..ak imaš kod karticu i to mu donesi..ispast će te ipak manje od novog originala..
Citat: ivanm - 07 Ožujak, 2008, 12:08:27ak je kod ključ, malo je veći bed, nema samo mijenjanja brave, treba slagati kodove, i to, uglavnom velko sranje..dečki ak imate kodirane ključeve obavezno napravite kopiju..ja napravim kopiju svakog ključa vozila koje imam i kad ga prodam dam obadva..BTW kad kupiš novi piaggio npr. dobiješ samo jedan ključ.. probaj skinut bravu, cijelu i odnijet ju kod bravara koji ti je najbliži, imaš i onu ekipu servis šta provaljuje u aute kad npr. zaključaš ključ unutra, može napraviti ključ po bravi, možda može i kod skinut..ak imaš kod karticu i to mu donesi..ispast će te ipak manje od novog originala..kad kupis piaggio dobijes lijepo 2 kljuca na gumenoj "spagi" na kojoj pise kod po kojem se radi novi kljuc u servisu, i dobijes 2 kljuca koja otkines, i kod spremis, nema filozovije teske