Tehnički kutak > Tuning skutera

OVER RANGE MINARELLI - YAMAHA

<< < (5/6) > >>

SlowRider:

--- Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 20:09:45 ---
--- Citat: SlowRider - 09 Ožujak, 2008, 20:06:28 ---Postoji i mogucnost da se stave piaggio orginal polutke na minarelli, pa se dobije veci promjer straznjih polutki. Potrebno je lupiti i overrange remen.

--- Kraj citata ---
znam, upravo se dopisujem sa jednim ovdje na forumu koji ih ima za prodati!
onda na mjesto kevlar ili special remena over range i to je recimo jeftinije izdanje over range

--- Kraj citata ---

Neznam bas koliko se dobije, ali sigurno da je bolje nego sa serijskim polutkama.

robert:
ma spreman sam skoro sve napraviti da mi na kraju ubrzanje bude ravnomjerno i bez nekih velikih rupa kao što je sad!
jest da sam stavio lakše rolice i stanje se recimo 75% poboljšalo ali kad već tuniram onda sam spreman na skoro sve!
samo mi je žao što nemam mjesta za vodeno hlađenje na luni! nevidim nigdje solidno mjesto za staviti kiler!
a isto to sa posudom za vodu!

SlowRider:

--- Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 20:18:29 ---ma spreman sam skoro sve napraviti da mi na kraju ubrzanje bude ravnomjerno i bez nekih velikih rupa kao što je sad!
jest da sam stavio lakše rolice i stanje se recimo 75% poboljšalo ali kad već tuniram onda sam spreman na skoro sve!
samo mi je žao što nemam mjesta za vodeno hlađenje na luni! nevidim nigdje solidno mjesto za staviti kiler!
a isto to sa posudom za vodu!

--- Kraj citata ---

Jel ima prostora da stavis dolje kod prednjeg kotaca ?

robert:
ma niti imam dimenzije kilera ni plan gdje i kako montirati posudu za vodu!
zato sam zamolio bio mr.j da pogleda prije nego što budem kupovao kit!

speed:
ma mora negdje bit mjesta za kiler,a posudica ne mora bit od minarellija,sigurno se moze negdje ugurat

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju