Tehnički kutak > Tuning skutera

OVER RANGE MINARELLI - YAMAHA

<< < (4/6) > >>

Mr J:
roby... budemo preradili taj serijski airbox ako ce trebati... don't worry...  :icon_thumright:

gozz:

--- Citat: hac - 09 Ožujak, 2008, 19:34:12 ---
--- Citat: gozz - 09 Ožujak, 2008, 18:35:28 ---
--- Citat: robert - 09 Ožujak, 2008, 18:08:04 ---dali bi mi neko mogao objasniti razlike između normalnog multivara i ovoga ovdje sa polutkama?

--- Kraj citata ---

Ovaj over range ti ima malo veći radijus, što znači da će pri krajnjoj brzini imati nešto veći prijenosni omejr, što uz dostatnu snagu motora znači i veću brzinu. Nešto kao dodatna 6. ta brzina na autu...

--- Kraj citata ---

ne pisat ak ne znaš........veče su zadnje polutke i s takvim pronosom dobiješ bolje i linearnije ubrzanje,krajnja čak može bit i nešto manja

--- Kraj citata ---

Pardoniram!!!

Potkrao se lapsus!
Promjer ZADNJIH polutki je veći što znači da je prijenosni omjer manji, tj ne kao dodatna 6. brzina, nego pomoćna 1.

Greška!!! Sorry

robert:
ma bit će nekako sada kad sam sredio blokove sa hacom! sad imam blokove za koje mislim da su u redu i stim bazu za početak tuniranja!
sad mi se nežuri, kad budem imao sve tu onda će početi slaganje!

SlowRider:
Postoji i mogucnost da se stave piaggio orginal polutke na minarelli, pa se dobije veci promjer straznjih polutki. Potrebno je lupiti i overrange remen.

robert:

--- Citat: SlowRider - 09 Ožujak, 2008, 20:06:28 ---Postoji i mogucnost da se stave piaggio orginal polutke na minarelli, pa se dobije veci promjer straznjih polutki. Potrebno je lupiti i overrange remen.

--- Kraj citata ---
znam, upravo se dopisujem sa jednim ovdje na forumu koji ih ima za prodati!
onda na mjesto kevlar ili special remena over range i to je recimo jeftinije izdanje over range

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju