Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian BT49QT-12 Rocky
kristijan1710:
Ma ja njega nagovaro da ga proda i da kupi nes bolje al on nece.. On oce ovo... Znaci kit s glavom, bregasta i karb? Jos sta? Koliko bi to moglo trajati?
Grale:
ako ima 3 i pol soma za ulaganje u njega bolje da je uzeo 125-taka i upiso si vozački za te pare...i ima skuter koji ide 90-100,al ga zato ne jebe ni murja ni niš ne mora ulagat u skuter puno...
Zokaaa:
--- Citat: kristijan1710 - 01 Listopad, 2011, 23:17:18 ---Ma ja njega nagovaro da ga proda i da kupi nes bolje al on nece.. On oce ovo... Znaci kit s glavom, bregasta i karb? Jos sta? Koliko bi to moglo trajati?
--- Kraj citata ---
Trajat će ovisno kak ga vozi. Ak ce ga klat svaki dan pun gas normalno da ce ga zaklat.
Za pocetak nek si uzme kit i bregastu ak mu ne bude dosta onda veci karb i kemijanje sa prijenosom.
To ti je nekih 1000kn
duka:
ta 12ka najvjerojatnije ima kraci prjenos od 9ke, tak da moj savjet je da stavi zupcanike od 9ke i sa samim time ce dobit jos najvise na max brzini. uz to mora stavit i kit jer serijala nece imat snage da ga izgura. jos bi mu bilo dobro stavit bregastu i nema tolko puno potrebe za novom glavom al naravno s glavom bi onda iskoristio i kubikazu i bregastu 100%, a ovako malo manje.
posto ima tolko novca na raspolaganju moze sve odma napravit, imat brzeg baotiana od ostalih i vozit se dok se ne razleti :headbang:
animatrix:
za te pare kojima raspolaze moze komotno ubosti kakvu 125-150 GY6 masinu i staviti na ramu i vozit se ko covjek. i ostane mu kojih 2000kn u dzepu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju