Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Baotian BT49QT-12 Rocky
kristijan1710:
U vezi frenda... ugl ima taj skuter i max mu je brzina 65... prerezao je samo el blokadu (onu zicu)..
Ja skidao dekl dolje al nigdje nema one sajbice :icon_scratch:
Sad ima u planu to malo sredit... Stavit kit i asupuh... sta bi bilo sve dobro staviti na njega??
Ugl... nemojte komenirat s onim kinezi su sranjeee, bolje da si je kupio apriliju, yamahu, gileru... jbg da je bilo vise novaca 1000% bi je kupio.. :headbang: :hello:
karambaVK:
Jel ima ovakav auspuh kao na slici ili onaj kao "rezonantni" ?
Ako je ovaj kao na slici onda nema potrebe kupovati drugi jer se ovaj da fino srediti.
Kit na njega (72 ccm) zadnje polutke od TGB-a, rolice 5,5g (uz Multivar)
Ima da ide fino
Grale:
šta nije uzeo onda onaj isti takav al 125 kuba...ista njim je cijena...normalno ako ima vozačku...
Dino46:
imas milijun tema o tome, znas i sam, kit i deri :icon_biggrin:
Infernus:
Ak imas onaj sfrkani auspuh koji izgleda ko rezonantni na 2t, ostavi si ga jer skuter ide nesto malo bolje s njim nego s "obicnim" auspuhom. Probao sam, a probao je i jos jedan frend na svojem rockyju. To vrijedi ako je taj "obicni" auspuh u tvornickom stanju, ako je prerađen u protočni onda ne znam, takvog nisam imao prilike probat :dontknow:
Ugl, auspuh na baotianu nije stvar na koju vrijedi potrosit novce (bar ja nebi :toothy11: ), pogotovo ako je samo...
--- Citat: kristijan1710 - 30 Rujan, 2011, 18:01:04 ---u planu to malo sredit...
--- Kraj citata ---
Ostalo potpisujem karambu ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju