ma j#bo pouzece tako mogu radit samo sa nekin koga znan ili kasnije uplacivanje..na ovo kasnije uplacivanje san se dobro opeka, jos su mi neki clanovi ovog foruma duzni i to lipe cifre,al mislin da nema smisla tuzakanju ode.. to ce rijesit pravosudni organi, novce cu dobit kad tad..al ko ce mi vratit puste zivce koje san potrosia,a sta se tice pouzeca,sta meni triba u zivotu da strepin oce li ovi to podignit ili nece ili je nasa negdi jeftinije ili osta bez novaca ili se predomislia pa da mi se vrati paket i da moran placat postaru 100-150kn postarine za k**ra*,nema sanse
a sta se tice kupovine na povjerenje..jebiga svakakvih ljudi ima,ako te neko oce zajebat,zajebat ce te svakako,pa makar pouzecen placa,a ako je tebe toliko puta nategnilo na ove trgovine,onda bez uvrede te mogu proglasit u najboljen slucaju naivnin,a i s ovin dijelovima sta trgujen,tu ja tebi cinin uslugu,a ne ti meni,ja cu dijelove prodat kad tad..a ti ako nes kupit priko interneta ili oglasa..imas ducan di je sve skuplje 100-200-300 posto..i tako VJEROJATNO nes ostat kratkih rukava,a ja cu svoje dijelove svakako prodat,sad sutra ili za 6 miseci mene nije brige,al da iden riskirat na svoj racun cinit nekome uslugu i priton jos ostat bez 100-150 kn postarine nema sanse,a ako se to nekome ne svidja uvik ima za izbor kupit novo..
al cinjenica je da je danas teska besparica..naviklo se trosit gustat uzivat ne radit nista i sad kriza uzela danka,internet procvita i lakse je nego ikad ic zajebat nekoga,al ja recimo u tome ne vidin nikakve koristi..u ovon poslu sta si vise posten bolje ces proc..a da ides nekoga zajebat kad tad ce se okolo procut da si takav i nece vise niko nista kupit u tebe i tu sta zaradis tih 200-300kn na prijevari drugoga si sjeba ko zna koliko novaca od potencijalnih buducih kupaca..nema kruva ni krađi..sve kad tad dode na naplatu na ovaj ili onaj nacin..
a sta se tice kradji..nedavno mi je prijatelju provalilo u auto ukralo dvd player ekran cvike i praznu gajbu pive iz portapaka..jasno mi je za cvike i dvd,al ic krast praznu gajbu pive koja je usput ogromna i koja ne vridi 100kn, mislin ono
jebena recesija..
btw tipa su uvatili i jebes sve prijave,tribalo bi mu ruke slomit za pocetak