Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
B.E.R.O.:
--- Citat: aprilia area 51 - 18 Prosinac, 2011, 18:29:39 ---razmisljam svaki dan o tome...a neda mi se smirglat jaooo....svaki dan odgadam da pocmem... :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
A nista onda obojaj auspuh u crno lakse je!!!!
:laughing7: :laughing7: :drunken_smilie:
aprilia area 51:
haha...a mislim da cu napravit jednu drugu kombinaciju...kao na roxu sto sam imo...ispolirat cu blok i prenju onu ruku od vilice...i uet onu s6 chrom vodenu pumpu i neku chrom kurblu a deklo od prenosa i deklo od magneta i alnaser obojati u crnu...to bi se slozilo sa spuhom koji je isto chrom i crni karbon...a imam manje poliranja...
Uploaded with ImageShack.us
eo ovako kao sto je na roxu bilo...i felge cu vjerojatno u bijelo obojat...ovumim se izmedu bijele i crne boje za felge... :icon_scratch: :dontknow:
walkay:
Ma odlicno izgleda, ne diraj nista! :icon_thumright:
B.E.R.O.:
--- Citat: aprilia area 51 - 18 Prosinac, 2011, 18:40:23 ---haha...a mislim da cu napravit jednu drugu kombinaciju...kao na roxu sto sam imo...ispolirat cu blok i prenju onu ruku od vilice...i uet onu s6 chrom vodenu pumpu i neku chrom kurblu a deklo od prenosa i deklo od magneta i alnaser obojati u crnu...to bi se slozilo sa spuhom koji je isto chrom i crni karbon...a imam manje poliranja...
eo ovako kao sto je na roxu bilo...i felge cu vjerojatno u bijelo obojat...ovumim se izmedu bijele i crne boje za felge... :icon_scratch: :dontknow:
--- Kraj citata ---
Ma zezam se auspuh je dobar!!!
Samo da ima vise crom detalja bilo bi bolje.
Ova kombinacija sto si rekao bila bi odlicna,a ja bi felge u bijelo bolje nego u crno,crno se prlja uzas!!!
:icon_thumright: :frajer:
doritos:
ja ne kuzim zasto svi patite na to blještavilo ko mutavi švabi :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju