Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
B.E.R.O.:
--- Citat: ivan_speedy - 29 Studeni, 2011, 17:51:06 ---Jedino kaj mi se ne sviđa na arei je deklo njezino...Ali ovak je skuter predobar...
--- Kraj citata ---
To nije dekl to je plastika koja ide preko dekla.
Meni je to do jaja!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
aprilia area 51:
--- Citat: B.E.R.O. - 29 Studeni, 2011, 17:58:49 ---To nije dekl to je plastika koja ide preko dekla.
Meni je to do jaja!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
to je u sklopu zadnjeg blatobrana i ta plastika preko dekla..imam i ja to kuci ali sam skinuo...jer mi se nesvida onaj veliki blatobran i ti oklopi prekriju cijelu masinu..pa ondaa...
tako i msilim felge u bijelo i onda neki detalj na krak ili onako kao kod tebe di pise peugeot...vidjet cu jos kad ih obojam...samo moram vidjet kom bi to mogo odnet da mi oboja posto u okolici nemam bas nekog kvalitetnog lakirera a nebi ja sam farbo bojim se da ne userem
B.E.R.O.:
--- Citat: aprilia area 51 - 29 Studeni, 2011, 18:21:35 ---samo moram vidjet kom bi to mogo odnet da mi oboja posto u okolici nemam bas nekog kvalitetnog lakirera a nebi ja sam farbo bojim se da ne userem
--- Kraj citata ---
On ti je meni radio felge i onaj natpis na njima vidi sa njim :
http://www.mojskuter.com/forum/index.php?action=profile;u=5028
Samo vidim da nije dugo bio na forumu ako te zanima dat cu ti broj mob. na pm!!!
Pa se dogovori,nije skup a radi dobro!!!
:icon_thumright:
aprilia area 51:
aha...e hvala bero puno...nije mi to sada prioritet renutno mi trebaju jos neki tuning dijelovi pa cu prvo njih rijesit...a kad smislim bojat javim ti se pa ces mi onda dati broj...a i iza nove god idem na tjedan dva u njemacku pa sve para sto mogu vise odvajam na stranu za kad odem tamo da pouzimam sve sto nadem po sportskim cjenama jer je zima a i na ebay-u...jer neke stvari nemogu nabavit kod nas...kao tipa bocna noga i tako do...moram i neke fine fensi smensi retrovizore si uzet jer su njeni seriski odvratni...
aprilia area 51:
eo mali update...auspuh jos nije stigo efz nista nejavlja valda treba malo duze posto je s attacka...ali biti ce ima vremena...
jucer bilo lijepo vrjeme pa smo ja i frend bacili koji đir...motor je slozen seriski samo s je arrow gore prekjucer sam stimo karb i prenos...motor fino i ujednaceno ubrzaje ima dobar start po satu 85 km/h max brzina za zimski set up to mi je odlicno... :icon_thumright:
i danas najvjerojatnije nosim sic kod frenda na tapaciranje... :icon_tongue:
eo neki slika s voznje
Uploaded with ImageShack.us
http://imageshack.us/photo/my-images/341/p0312111527.jpg/
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju