Tehnički kutak > Garaža
aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)
doritos:
Predivna AREA51 :icon_thumright: :icon_thumright:
najljepsi model
aprilia area 51:
skinuo sam 3 male nalje samo one nastro azzuro sto je pisalo...ostalo necu dirat...motor ostaje serijala samo cu sredit te hrapave plastike...a ako ikad budem hjteo neke kemije oko farbanja reko sam da imam jos jedan komplet set plastika onih seriskih tako da cu njih onda bojat ako budem htjeo...
ludi dragster:
skinuo si naljepnice od pivice hehe,super su te area-e vozne karakteristike su im oddlicne!puno sretnih kilometara! :icon_thumright:
aprilia area 51:
da...imo sam ja vec prije jednu ali je bila ofarbana crno bjelo i bila je u puno losijem stanju od ove....motor sto se tice voznje i udobnosti je vrh...stabilan i sve...pa da malo mi je bio pretrpan prednji kraj pa sam skinuo vidi se na slikama koje nalje fale na prednjem kraju...
ludi dragster:
pogledaj moju garazu italjet dragster jedan od,tamo ima slika i moje area pa pogledaj.za nju cu isto otvarati temu ali jos sad ne.imam posla dosta oko dragstera pa nemam vremena raditi istavljati slike i jednog i drugog....meni osobno sto vise naljepnica na njoj-to bolje!pozz :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju