Tehnički kutak > Garaža

aprilia area 51 tetsuya harada replica...update...:)

<< < (25/45) > >>

pralas:

--- Citat: aprilia area 51 - 14 Veljača, 2012, 20:47:06 ---Zao je i meni sjec masku ali moram...probavo sam iza tocka dole ali nema mjesta jer je mono vilica nestane jbg

--- Kraj citata ---
samo biax i reži,bolit za masku ali dobro to napravi i da izgleda na nesto i da je funkcionalno

doritos:
Nemas di uglaviti drugi hladnjak osim napred ispod prednje plastike. Zasto prodajes auspuh a tek si ga uzeo ,niti ga montirao?? Umjesto da si si zacrtao sta ces i da skupljas za to a sad ces jos spusiti pare da ga prodas da mos uzet drugi... Malo bolje razmisliti, ovo nema smisla po meni ... Il tek tolko sloziti da se mos voziti svaki dan ili do kraja ic al vozit ces se nikada.

pralas:

--- Citat: doritos - 14 Veljača, 2012, 21:35:17 ---Il tek tolko sloziti da se mos voziti svaki dan ili do kraja ic al vozit ces se nikada.

--- Kraj citata ---
POTPIS
nema između

aprilia area 51:

--- Citat: doritos - 14 Veljača, 2012, 21:35:17 ---Nemas di uglaviti drugi hladnjak osim napred ispod prednje plastike. Zasto prodajes auspuh a tek si ga uzeo ,niti ga montirao?? Umjesto da si si zacrtao sta ces i da skupljas za to a sad ces jos spusiti pare da ga prodas da mos uzet drugi... Malo bolje razmisliti, ovo nema smisla po meni ... Il tek tolko sloziti da se mos voziti svaki dan ili do kraja ic al vozit ces se nikada.

--- Kraj citata ---

ma nest sam kemijo u glavi...vidio sam da bega jos nije prodo c16 pa sam mislio prodat mozda svoj i uzet c16 pa slozit da se vozim nikad...hahah...ali odusto sam od toga....zab sam lockat oglas...

znam da nema drugog mjesta gledo sam ispod nemos ni prst stavit...hehe...

ma lako cu ja masku sredit prvo da skupim jos preostale dijelove treba mi jos oko 1500 kn...da to sve slozim kak bog zapovjeda...trebo bi do pocetka 5 mjeseca biti gotov...

doritos:
I jos jednu stvar probaj shvatiti a to je da sa tim duetom nema kruha ako nemas Nardo auspuh! Sa Stage6 ce ic kolko tolko al ce se bzvz due vrtiti na nizim okretajima za koje NIJE predvidjen, trosit ce vise jer je jedna karika= nikakva kompresija na tim 10500 , due iz visokih okretaja stvara kompresiju da bi isao. Da sam na tvome mjestu: due resiti i uzeti neki s 2karike tipa MHR replica ili Italkit i utrpat klip s 2karike isto od Italkita i vozi se do Kine, boli te :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju