Općenito > Generalno o skuterima

Pitanje :))

<< < (5/6) > >>

Swimmer1:

--- Citat: steeef - 09 Prosinac, 2011, 15:56:26 ---ova usporedba ti je u najmanju ruku glupa,a tvoj pad pokazuje samo kolko si iskusan vozač
ja sam s sp-om imal totalku a nijedna plastika nije pukla..znači da je to najkvalitetniji i najbolji skuter  ::)

--- Kraj citata ---
ako ti plastike nisu popucale, nisi ni imal totalku  :laughing3:
pa zapitaj se malo zasto smo i ja i frend pali na istom mjestu jer nema gripa nikako u toj krivni, kao da je neko polirao.

^^GlavonjA^^:
swimmer....kolko si skutera u životu vozil i kojih sve marki??....samo me odgovor na ovo pitanje zanima!!!!

MIKSETA:
vjerojatno njegov je jedini koji je vozio  :laughing7:

Grale:
@bero-veliš kak nema nigdje dijelova za pežo...prošli tjedan išel u peugeot skuter dućan(kupil sam si potkapu),pa razgledaval malo...imaju nove modele pežoa,i drže također tgb i malaguti(maxi)...lik koji radi u dućanu,je i serviser,i rekel je da drže dijelove za peugoet...i kolko sam gledal dosta dijelova i ima...al to je u zg.,neznam kak je u tvojem kraju,valjda nema nigdje pežo servis pa nema ni uvoznika...i baš sam gledal taj novi sf 3 i prejebeno mi izgleda...i onaj c-tech il kak se već zove...a o kvaliteti neću sudit jer ga nisam nikad ni imal,a vozil sam od frenda samo par put pred 2 godine sf2,ja mislim da je bil...kolko sam u tih par km mogel zaključit nije mi se loš učinil....za serijalu je dost dobro išel... :)

steeef:

--- Citat: Swimmer1 - 09 Prosinac, 2011, 18:01:52 ---ako ti plastike nisu popucale, nisi ni imal totalku  :laughing3:
pa zapitaj se malo zasto smo i ja i frend pali na istom mjestu jer nema gripa nikako u toj krivni, kao da je neko polirao.

--- Kraj citata ---

nisu pukle ni jedna,samo poguljene bile.nije bitno.
onda ni ti ni frend nemate ni iskustva ni znanja o voznji. :icon_thumright:

svi smo otisli u off,tema je o necem drugom pa il se drzat il suzdrzat od komentarisanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju