Ostalo > Motocikli
RS 125 ili RS4 125
Loris Ri:
moj prijedlog polovna r125-ica....al ako bas mora bit rs onda moras razmislit sta ti vise pase i dal imas financija za odrzavanje...... divljanje i gust-vise para ili puozdanija masina(4 takta) manje para ti treba za benzin,ulje,odrzavanje....
Robi_PU:
Ajd ti prvo odluci oces 2t ili 4t, i odmah ces dobiti odgovor sta kupiti od tog 2..
Sad pitaj koja je razlika :binkybaby:
kostacro:
haha necu pitat koja je razlika, kad znam razlike. Financije zasad nisu problem, jedino je problem ogranicenje a1 kategorije, da bar ima rs125 u papirima 11kw a ovako 18kw, ali rs4 je ljepsi.
a gledao sam i ktm125 duke, dvoumim se i izmedju njega.
pa nisam panj ako nemam a2 kategoriju i ne smijem voziti nista jace od 125ccm. i jos k tome mama mi nebi dala to, nemoj offtopat
Robi_PU:
Koliko ti imas godina? :bicedobro:
Ti se ne dvoumis kao sto kazes, nego troumis.. A vidio sam da imas jos tema, wr 125 x, jer zelis skrenut malo s puta.. Daj kupi sta oces i ne gnjavi po forumu, ako te mama pusti :nono:
Loris Ri:
ktm-a tesko da ces nac....i nemozes pricat o financijama kad te starci financiraju,popricaj sa starcima ko prvo sta bi ti dali da vozis,pa onda odluci,a njima ne vjerujem da je isto dat 30-40tkn za novu pilu ili 15-20tkn za polovno....
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju