Ostalo > Motocikli

RS 125 ili RS4 125

<< < (3/14) > >>

Ruff Ryder:
ja si isto namjeravam uzet rs cim prodam od starog srku...
najisplativije ti je uzet rsa od 99-03 tu su ti ajmo rec najljepsi i najjaci jer navodno nemaju katalizatore i imaju 34 karbove...
uzmes jednog koji u papirima ima 11kw za nekih 1-2 t eura metnes sp cilindar klip , rezo spuh race cdi i imas 125 koji ima 35+ ks 120 kg i trosi od 7 l pa na vise ali opet nije bitno koliko trosi kad ide..
a kolko sma ja vidio frend na zatvorenom rsu puno lakse ude u zavoj nego decko na r125 nezz valjda je rs vozniji tak puno il ima carobni stapic :DD

Lugburz:

--- Citat: Ruff Ryder - 28 Rujan, 2011, 22:34:36 ---a kolko sma ja vidio frend na zatvorenom rsu puno lakse ude u zavoj nego decko na r125 nezz valjda je rs vozniji tak puno il ima carobni stapic :DD

--- Kraj citata ---
mozda zato jer r125 ima gume ka tomos automatic

Drnda:
hhhh da
po meni su najjace 125ice do 2000 god, imam doma jednu iz 94 i ne ide nigdje, to su zvijeri, ne ovo danas

Loris Ri:

--- Citat: Ruff Ryder - 28 Rujan, 2011, 22:34:36 ---ja si isto namjeravam uzet rs cim prodam od starog srku...
najisplativije ti je uzet rsa od 99-03 tu su ti ajmo rec najljepsi i najjaci jer navodno nemaju katalizatore i imaju 34 karbove...
uzmes jednog koji u papirima ima 11kw za nekih 1-2 t eura metnes sp cilindar klip , rezo spuh race cdi i imas 125 koji ima 35+ ks 120 kg i trosi od 7 l pa na vise ali opet nije bitno koliko trosi kad ide..
a kolko sma ja vidio frend na zatvorenom rsu puno lakse ude u zavoj nego decko na r125 nezz valjda je rs vozniji tak puno il ima carobni stapic :DD

--- Kraj citata ---
da najisplativije jos ako ima 20-30tkm,dusu dala,navozat ces se.....vise para ces dat da ga poslozis kako treba nego za motor i na kraju ti dode racunica da si mogo uzet rs-a (08./09.) na kojem trebas sitnice napravit koje te ne izadu vise od 100e...
i ovo za rs-a i r125 iz mojeg iskustva je totalno obrnuto,rs mi je tvrdi i kruci od r125....

Ruff Ryder:
r125 ima siru gumu od orginalne... ma taj motor je pre trom nekak... ma kanta
aprilia je aprilia jos tu dolazi mito 125 i to je zavrsena prica za klasu 125
ovi 125 4t spadaju pod klasu optimist...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju