Tehnički kutak > Tuning skutera
SP 50 Runner Gilera 2010
nrg extreme:
--- Citat: IceMan - 27 Rujan, 2011, 17:05:03 ---ako nećeš stavljati auspuh karburator nema potrebe dirati, neka ostane sve kako i je...stavi malossi multivar sa rolice oko 6,5g i bijele malossi federe :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ako je serijski auspuh onda nema potrebe stavljat bijele federe na kvačilo,ustvari ne da nema nego
bi bila čista glupost to stavit na kvačilo sa serijskim aupuhom.
Isto tako ne trebaju mu lakši valjčići na serijski auspuh od onih koji dođu sa multivarom.
Ukratko stavi multivar gore sa valjčićima koje dobiješ,centralni možeš isto stavit bijeli
koji je mekši od orginal.Najbolje bi bilo probat sa orginal i bijelim. :dontknow:
Nrageth:
Ševi ga. Idem uzet sve. I auspuh cu odma uzet.
Daj ako neko moze da mi sastavi sta da sve uzmem uz to.
Malossi multivar je broj 1. + gianeli reverse. Koje rolice, federe kvacila, centralni, dizna idu/ide na to ?
Na drugoj strani mislim se da uzmem novi remen + gljivu.
Hvala
IceMan:
rolice 6,5g, malossi žuti federi kvačila iz sport paketa, ostavi serijski centralni, dizna 64 i makni limić s karba i poštelaj ga :icon_thumright:
Jurich:
--- Citat: IceMan - 27 Rujan, 2011, 18:10:46 ---rolice 6,5g, malossi žuti federi kvačila iz sport paketa, ostavi serijski centralni, dizna 64 i makni limić s karba i poštelaj ga :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ljudi jeli ko zna kako da nastelam multivar da mi vrti 9k rpm na nekih 92/93/94/95 km/h a ne na 100 jer sa serijskim auspuh to jedva uhvatim (moram se sagniti)...start mi je super sa crnim federima kvacila i zavrti na nekih 8700-8800
PS sta moze biti ako se remen stavi u krivu stranu (suprotno od smjera u kojem bi se triba vrtit)
JeRa:
kani se gljive i ostavi serijski airbox jer za gljivom nema potrebe prije jaceg midracea...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju