Općenito > Propisi
prepis motora osoba mlađa od 18
sikirica:
--- Citat: cosa_wp - 27 Rujan, 2011, 14:53:44 ---imam i ja dokaz a to što si ti debil to tebe boli k... vidim da ti ni ne moram reći da odeš spavat i pokrit se mokrom plahtom kad si već otišao
ovdje se radi o tome da maloljetnik prodaje motor
--- Kraj citata ---
znam, ali zadovoljstvo je obostrano :D
Jump33r:
a gledaj moze ovisit i do javnog biljetnika, ako ti on ovjeri boli te kuac. :dontknow:
mogu oni svasta :toothy11:
matija93:
ja sam isto tak motor prodavo maloljetan doso kod biljeznika ispunio kupoprodajni i tek poslje skuzi i kaze joj pa ti si maloljetan moras doc s roditeljima i dobit odobrenje od socijalne i bla bla bla....
odem do drugog biljeznika kilometar dalje ispunim kupoprodajni dum dum zenska upise podatke s osobne u komp valjda nije ni skuzila ili nije htjela komplicirat ovjeri kupoprodajni platim i aj bok...
ali sad ide najzanimljiviji dio prodajem drugi motor dodem kod tog istog biljeznika kod kojeg sam prvi prepiso i sve ide to ljepo kak treba zenska ovjeri ide mi vratit osobnu i tek onda joj je valjda neka lampica u glavi proradila i kaze pa ti nemas 18 nemozes ti prepiast motor... i onda sam pito kaj sve tocno treba da bi prepiso motor??? treba samo doci s jednim od roditelja i umjesto maloljetne osobe se potpisuje roditelj a maloljetna osoba iznad ili ispod roditelja i nikakve vise komplikacij!!!
jedini je problem sto je meni od dva biljeznika svaki drukcije reko tako da mislim da to ovisi i na kakvog biljeznika naletis!!!
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
R@kija:
ak je neko maloljetan i hoce prodat motor da punomoc punoljetnom nekom i prek njega rjesi i bok bok bok
JeRa:
--- Citat: Jump33r - 27 Rujan, 2011, 15:59:15 ---a gledaj moze ovisit i do javnog biljetnika, ako ti on ovjeri boli te kuac. :dontknow:
mogu oni svasta :toothy11:
--- Kraj citata ---
naravno da mogu ako ih malo "potaknes" :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju