Općenito > Propisi

prepis motora osoba mlađa od 18

<< < (3/5) > >>

cosa_wp:

--- Citat: ivansp - 27 Rujan, 2011, 13:28:57 ---i ti sad meni pričaš neke priče ja ove godine u 1 mjesecu prepisivo motor...ne pričam bezveze....kad si ti radio prijepis,prije ovog novog zakona.....
ma ugl j... mi se ja govorim kako je a oćete vi vjerovat ili ne to je vaša stvar

--- Kraj citata ---

lupaš ki otvoren prozor

kakve ti gluposti pricas da treba motor u servis voziti na procjenu halooooooooooo pa svaki (skoro)  ima u katalogu i ima svoju katalošku vrijednost iz koje se procjenjuje njegova vrijednost

i ostale gluposti sto pricas!

ivansp:

--- Citat: cosa_wp - 27 Rujan, 2011, 13:57:23 ---lupaš ki otvoren prozor

kakve ti gluposti pricas da treba motor u servis voziti na procjenu halooooooooooo pa svaki (skoro)  ima u katalogu i ima svoju katalošku vrijednost iz koje se procjenjuje njegova vrijednost

i ostale gluposti sto pricas!

--- Kraj citata ---

de poklopi se ušima i odi spavat....ja za ovo što pričam imam dokaz al boli tebe k...
ti pričaj svoje a ja znam kako je meni bilo....nek tip ode prepisat pa nek vidi šta će mu reć

sikirica:

--- Citat: mark055 - 26 Rujan, 2011, 19:57:41 ---nema to veze..
kupite kupoprodajni ugovor,ispišete ga, ovjerite kod javnog bilježnika i ti više nemaš nista s motorom

--- Kraj citata ---

i ja sam maloljetan, kupio motor, sve pise na mene, nema problema 100%

cosa_wp:

--- Citat: ivansp - 27 Rujan, 2011, 14:06:43 ---de poklopi se ušima i odi spavat....ja za ovo što pričam imam dokaz al boli tebe k...
ti pričaj svoje a ja znam kako je meni bilo....nek tip ode prepisat pa nek vidi šta će mu reć

--- Kraj citata ---

evo sad sam provjerio te tvoje price i izgleda da su istinite onda se ocito zakon promijenio jer kad sam ja kupovo motor samo došla mama od tog lika i normalno prepisali motor obojica smo bili maloljetni jedino ako ne zavisi od bilježnika

srry za iznešene uvrede

--- Citat: sikirica - 27 Rujan, 2011, 14:12:30 ---i ja sam maloljetan, kupio motor, sve pise na mene, nema problema 100%

--- Kraj citata ---

ovdje se radi o tome da maloljetnik prodaje motor

cosa_wp:
zajeb

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju