Tehnički kutak > Injection
Problem s vibracijama na ditechu
JogFromYamaha:
ako ti ima oko 18000km skut mrtvo ti je zvono i treba kuplung pregledat
precimat zadnju bolcnu di je kuplung da nema lufta lezaj
Aprilia maniac:
--- Citat: Tadr3 - 27 Rujan, 2011, 07:52:28 ---onda je nesto do getribe, a i nemora bit...
pogledaj selene na nosacu da nisu propali, te selen na nosacu amortizera u bloku... lezajeve u getribi dal zuje, dali su ti polutke ravne, dali se zvono izvitoperilo, i onaj iglicasti na polutkama... i to bi skoro bilo to...
--- Kraj citata ---
nisam još gledao nosače,ovako na prvi pogled mi se čini kao da nisu previše propali,ali osjeti se kao da se malo gule pod noktima pa ću to skinut ovih dana i odvest nekom u servis da mi pokažu nov pa da ih usporedim jer sa nosačima nemam baš previše iskustva :dontknow:
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Rujan, 2011, 15:18:35 ---ako ti ima oko 18000km skut mrtvo ti je zvono i treba kuplung pregledat
precimat zadnju bolcnu di je kuplung da nema lufta lezaj
--- Kraj citata ---
pogodio si koliko mi km ima skuter, na satu mi piše 18006 km xD ;D
dakle pregledat ću onda zvono i ovo ostalo ovih dana pa vam javim u kakvom je što stanju onako "odokativnom metodom"...
e i kolika bi mu debljina novog remena trebala bit,debljina ovog remena na njemu je oko 16,7 mm ??? :icon_scratch:
Lenko:
Oznaka Dayco remena je 18.4x782 LE 8133. Znači, širina remena treba da je 18.4mm !
Zeljac:
ma centralni feder probaj promjenit i male federe i provjeri ulje u getribi mislim da 1,3 deci tak nes
JogFromYamaha:
novo zvono = 100kn
nov remen = 140kn
nov remen je oko 18.1 do 18.4 ovisno koji remen uzmes
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju