Tehnički kutak > Injection

Problem s vibracijama na ditechu

(1/8) > >>

Aprilia maniac:
Pozz svima!

Ovako imam ditecha koji radi savršeno sto se tiče paljenja,ubrzanja i svega...ali u zadnje vrijeme mi se počeo javljat jedan problem oko vibracija u mašini...

Znači motor sa skinutom blokadom ide predobro do nekih 80 km/h i tad mi se počinju javljat vibracije pod nogama iz mašine a nemam pojma odakle, motor od 80 do 100 ubrzava jednako dobro kao i do 80 ali su mi tad vibracije sve jače i jače, mogao bi on ić i preko 100 km/h bez problema al me strah toliko mu gasa dat jer doslovno imam osjećaj kao da će mi se motor razletit pod nogama....
jel tko zna što bi mi tu moglo stvarat probleme?  :help:  :help: ( motor je generalno složen,na njemu je sve novo unutar mašine,i radilica, ležajevi i sve tako da mi to nije problem 100 %)  :icon_scratch:

Grale:
serijala?i ide do 100 ko iz pičke?čak bi mogo i preko?svi ditechi idu 100 čak i prek al moj nikak prek 80...

Aprilia maniac:
koje je tvoj godište? možda imaš blokadu okretaja na ecu stavljenu... :icon_scratch:
a nije ni moj nešto sjajno išao zato sam mu i radio generalku...
da serijala je sve skoro osim malossi usisa i malossi rolica, i naravno irridium svijećica je na njemu obavezno...  ;D

Aprilia maniac:
Jel mi ítko moze pomoc sa par savjeta?
evo i sad sam ga palio bez remena i variomata da se uvjerim da je radilica u redu,ravna je 100 %,lezajevi su u redu,nema nikakvih vibracija a razvrtio sam ga koliko je god mogao..

Tadr3:
onda je nesto do getribe, a i nemora bit...

pogledaj selene na nosacu da nisu propali, te selen na nosacu amortizera u bloku... lezajeve u getribi dal zuje, dali su ti polutke ravne, dali se zvono izvitoperilo, i onaj iglicasti na polutkama... i to bi skoro bilo to...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju