Tehnički kutak > Garaža

Peugeot Speedfight 2 by Macak sf

<< < (48/62) > >>

Macak sf:

--- Citat: Marko^^ - 03 Listopad, 2013, 21:35:09 ---(Y) za cijeli skuter  :toothy9:

Koliko dodje ovakav undertail ?

Predni disk  :headbang:

--- Kraj citata ---

Undertail je nekih 45€

--- Citat: SF2 Freak - 03 Listopad, 2013, 21:40:51 ---E kak to od roxa vilicu staviti , znam princip za stupove i sve to ali ćuo sam da pri okretanju volana vilica udara u svijetlo jel je to istina ?

--- Kraj citata ---

Je istina je, zato sam ja stavio ovaj far jer je puno uzi i nemam problema sa udaranjem  :icon_thumright:

--- Citat: nodius - 03 Listopad, 2013, 22:11:01 ---skuter je bombom :notworthy:
nego kako odrzavas auspuh da ne zahrdja? i ja sam nabavia yasuni pa ga ne zelin brzo unistit

--- Kraj citata ---

Hvalaa  :icon_thumright:
Pa jednostavno, ne vozim se po kisi, a ako me kojim slucajem ulovi kisa, kad dodem doma i pospricam ga wd-om :)

--- Citat: neos 123 - 03 Listopad, 2013, 23:10:22 ---ma motor je live sex pogotovo disk i amort haha

kolko si rucke platio mos dat link na PM

--- Kraj citata ---

Hvala hvalaa  :icon_thumright:
Rucke su bile nekih 35-40 kn  :toothy10:
Budem potrazio link pa ti posaljem  :icon_thumright:

Macak sf:
Da malo obnovim temu :) Nije se nesto pretjerano radilo jer se bas nestigne( Posao,cura-cura posao kako to vec ide hehe),ali evo kao sto sam najavio sic je pretapiciran i mogu rec da je odlicno napravljeno i da sam jako zadovoljan :icon_thumright:
Pa evo par slika da vidite kako je ispalo, ovo je slikano predvecer pa nisu bas nesto ispale, al bit ce jos slika  :)

walkay:
Lijepo izgleda sic!  :icon_thumright:

Macak sf:

--- Citat: walkay - 14 Siječanj, 2014, 00:01:15 ---Lijepo izgleda sic!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Hvala  :)

Grale:
Odličan je Pežo, jedan od najljepših skutera na forumu :icon_thumright:
Ali ne stoji mi nekako taj sic, možda bi mu bolje stajao da je ovaj ko stari, samo crni dio presvučen u plavi.
Al ok, to je moje mišljenje, tebi se sigurno više ovak sviđa, to je jedino bitno :icon_thumright:
I alu podnice inače ne volim, al aj one prolaze :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju