Općenito > Propisi

Pitanje u vezi vozačkoga

<< < (2/5) > >>

Grale:
nigdje nisam vidio da je neko polago na skuteru 125, samo na brzincima...pa ako neznaš šaltat naučil buš u autoškoli,zato i služi...a i da imaš recimo na biranje skuter i brzinac uzmi brzinca jer ako jednom naučiš nikad nećeš zaboravit...a ako autoškola u koju misliš ić ima veći izbor motora do 125 kubika, ja mislim da moreš birat na kojem ćeš,jer za auto moreš birat(tj.instruktora kojeg oćeš,a oni imaju svaki svoj auto)...

Brnelic:
Hvala na vašim mišljenjima puno su pomogla, sad mi je lakše.
Nebi htio doć u autoškolu a neznat vozit brzinca, jer bar ja tako mislim da većina dolaze sa tim znanjem.
Ali ok, valjda će bit sve dobro.
U autoškolama u Rijeci se polaže na ovim motorima: Yamaha 125TW, Yamaha YBR 125, Yamaha YFR, neke Honde...
Čak sam u jednoj vidio Baotian-a i Speedfight-a. :glasses2:

mark055:

--- Citat: Brnelic - 25 Rujan, 2011, 17:41:13 ---Hvala na vašim mišljenjima puno su pomogla, sad mi je lakše.
Nebi htio doć u autoškolu a neznat vozit brzinca, jer bar ja tako mislim da većina dolaze sa tim znanjem.
Ali ok, valjda će bit sve dobro.
U autoškolama u Rijeci se polaže na ovim motorima: Yamaha 125TW, Yamaha YBR 125, Yamaha YFR, neke Honde...
Čak sam u jednoj vidio Baotian-a i Speedfight-a. :glasses2:

--- Kraj citata ---
pa ja mislim da nisi ni u osnovnu skolu doso a da si znao i čitat i pisat..
sve šta nebudeš znao oni će te naučit tamo..ja sam isto dosao polagat a nikad prije vozio brzinca.. i par sati na poligonu i to naučiš bez problema :)

tr_franjo:
sate vožnje možeš vozit na skuteru,ali ispit moraš odvozit na brzincu (ko i za auto)!

Brnelic:

--- Citat: mark055 - 25 Rujan, 2011, 18:03:26 ---i par sati na poligonu i to naučiš bez problema :)

--- Kraj citata ---
nadam se  :)

Ako imate još bilo kakve savjete ili preporuke slobodno napišite.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju