goodyear excellence iz francuske mi bile ok, uvalio mi iza novi set iz kine vulkanizer, samo cu rec da su sad toyo, i nikad vise goodyear na auto mi nece, na terencu 4 goodyear gume 10 000 kn,2 gume pukle u roku 45 dana, iznutra pukla ojacanja ona metalna i probusilo je, reklamirao , banana, kao moja greska, ostale 2 stavio naprijed, pojele se u roku 10 000 km, nazad kupio michelin nesto cross, 2800 obe u motoboxa, gume zadnje kao nove, drze super (pod uvjetom da je zadnji pogon, auto od 2.3 tone i svako malo tereta par tona u prikolici i gepeku ...
na fiatu, naprijed te kineske, promijenio na pola dubine profila jer je klizila u pm, zadnje su mi isto te (uzeo isto sve 4)
zadnji bok voli bjezati van cim je vruc asfalt ili losije kvalitete na smijesno maloj brzini....
na golfu su bile hidragrip isto gy, trose se brze nego save, a auto nekako pluta kao i sa savinim gumama (nije amortizer)
od sada samo toyo i michelin, i strogo gledam zemlju iz koje su, jer je kvaliteta i drzanje nevjerovatno razlicito