Tehnički kutak > Garaža
Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*
sikirica:
--- Citat: cameosb - 01 Listopad, 2011, 00:11:05 ---da dodju na paradau naravno da bi im j#bo mater svakako fizicki i psihicki
jel ja idem u paradu normalan?
tvoj skuter tvoj izbor, moje misljenje
i onda mi se nadju neki srat po mom misljenju i kako sam primitivan, daj molim te
--- Kraj citata ---
nebi bilo napeto ic u paradu normalan jer je 3/4 svita ajmo rec normalno pa nebi bilo fora hahahha
imas pravo, tvoje misljenje nebi ti nista smio rec, ali stvar je diskriminacije, nebi tribalo hate lol
vktr:
a kaj bi trebali predstavljat dudica i prsten na ključu?
Drnda:
cameo, iskreno zaboli me ono rac za tudje misljenje jer nebih radio za druge nego za sebe, jer mi je fora, rozih majica nemam nit mi ih se nosi, ali opcenito baza bi mi bila tako srediti skut, nebi bilo za svaki dan, ali ok, ljubicasto bijela mi nema nikakve veze s pederlukom , ali eto vecini ocito ima :dontknow:
za ogledalo, u njega se pogledam mozda 2 minute dnevno, od toga je 1:58 dok sam u autu pa pratim spiglo srednje pa se vidim :laughing7: :laughing7:
necu ti slat pm ni te gluposti sto si se usrao jbt :toothy12: :toothy12: :toothy12:
sikirica:
--- Citat: vktr - 01 Listopad, 2011, 01:21:24 ---a kaj bi trebali predstavljat dudica i prsten na ključu?
--- Kraj citata ---
dudica je iz fore, da sve bude komplet
nije ono prsten, pogledaj bolje
danas sam farbao auspuh i napravio postolje za neonku, taman da cu je pripasat i stanem na nju :angry9: :angry9: :angry9:
igor.sb:
--- Citat: sikirica - 01 Listopad, 2011, 15:38:31 ---danas sam farbao auspuh i napravio postolje za neonku, taman da cu je pripasat i stanem na nju :angry9: :angry9: :angry9:
--- Kraj citata ---
big lajk :toothy3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju