Tehnički kutak > Garaža

Candy SR150 is back *UPDATE str. 6*

<< < (10/21) > >>

pralas:
a u k**ra* frende ako imas i rozi mobitel ovo postaje kritično :P

sikirica:

--- Citat: pralas - 30 Rujan, 2011, 22:34:07 ---a u k**ra* frende ako imas i rozi mobitel ovo postaje kritično :P

--- Kraj citata ---

neboj se str8 sam  :blowjob1:

--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2011, 22:16:30 ---primitivizam.
ak razmes?

--- Kraj citata ---

:notworthy:

cameosb:

--- Citat: Drnda-1 - 30 Rujan, 2011, 22:17:33 ---de lijeci se, ako ti imas nesto ili volis nesto, nemora znaciti da su svi kao ti...
aj zuri u ogledalo

--- Kraj citata ---

--- Citat: steeef - 30 Rujan, 2011, 22:16:30 ---primitivizam.
ak razmes?

--- Kraj citata ---

imao sam i ja jednom playboy roza majicu, obukao subotu navecer iz ZAJEBANCIJE, a ovo sto vas 2 govorite, govorite gej is ok

a drnda ti malo pogledaj sta pises

Citat: Drnda-1 - Danas u 16:50:35
sto fali tome, u tome i je fora, da imam dva seta plastika, jedan bi isao u pinki boju, bas zbog ruganja kretenima koji su tim pederlukom opsjednuti

a sta sam ja napisao, da je zajebancija onda je ok, ali ovo nije zajebancija, sam svoje postove pobijas
ja zurim u ogledalo i svidja mi se sto vidim, a ti? i nemoj mi se sad javit pm-om za broj moba, msn, skype ili slično jer nisam gej, bi ni sexualno nastran za takve stvari, dobro jesam, ali s curom
:D

sikirica:

--- Citat: cameosb - 01 Listopad, 2011, 00:03:54 ---a ovo sto vas 2 govorite, govorite gej is ok

--- Kraj citata ---

boli me rac za pedere, da sad dodu u moj grad na paradu nebi bio onaj primitivac koji bi stao sa strane i gadao ih bocama, ko im je.e mat.r nek se zabavljaju, meni ne smetaju...

Bog je stvorio musko i zensko, doduse to je malo nastrano ali jbga, sto sad, necu se bunit dok mi ga neko ne uvali  :toothy12:

- moj stav, iako nisi mislio na mene...

cameosb:
da dodju na paradau naravno da bi im j#bo mater svakako fizicki i psihicki
jel ja idem u paradu normalan?

tvoj skuter tvoj izbor, moje misljenje

i onda mi se nadju neki srat po mom misljenju i kako sam primitivan, daj molim te

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju