Općenito > Oprema
Kupnja rukavica
3alfa3:
--- Citat: Doomsday - 23 Studeni, 2011, 19:30:52 ---...imaš i rastezljive tanke pod-rukavice za kupit...
--- Kraj citata ---
Kako je u praksi kad ih pokusavas ugurat u relativno uske rukavice (zapravo, rukavice koju su savrsene velicinom i koje ne plesu na ruci)? Jel to ide ili...?
Doomsday:
Hmmm... Ja iman relativno elegantne ruke, duge prste, i rijetko koje rukavice, pa i racing, meni budu baš, ono, taman, ako mi je dužina prstiju OK... Tako da meni podrukavice, i to ne one bezvezne rastezljive, nego oxford fiksne vodo-vjetronepropusne, ne smetaju... Nebi zna kako bi išlo ako je rukavica, ono, baš knap... :dontknow:
3alfa3:
--- Citat: Doomsday - 23 Studeni, 2011, 23:03:10 ---Hmmm... Ja iman relativno elegantne ruke, duge prste, i rijetko koje rukavice, pa i racing, meni budu baš, ono, taman, ako mi je dužina prstiju OK... Tako da meni podrukavice, i to ne one bezvezne rastezljive, nego oxford fiksne vodo-vjetronepropusne, ne smetaju... Nebi zna kako bi išlo ako je rukavica, ono, baš knap... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Nema druge nego s rukavicama u ducan pa probat ;D
Doomsday:
Yup, uvik najispravniji način... :zubo:
B.E.R.O.:
Opcenito bilo koje rukavice pogotovo sport tipa su propusne tj. hladno je u njima preko zime oni sluze za zastitu od vjetra i ako slucaju dodje do pada.I koriste se vecinom za ljetno vrijeme.
Za zimu postoje bas zimske debele rukavice,koje imaju podstavu i u njima doslovno nemas osjecaja ali su zato tople!!!
Imam kozne rukavice koje sam platio oko 500 kn sa zastitom od karbona,i uzimao sam ih po broju koji sam mogao navuci onda na knap.Sad su se i razvukle i zalim sto nisam uzeo broj manje,savjet kad uzimate uzmite rukavice koje jedva navucete!!!
:icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju