pozdrav ljudi,
evo ja nažalost nisam mogao doči na marof(zbog posla), ali inače ne propuštam trke.
Mislim da su klase napokon pogođene i da se svako može u njima naći.
Klasa 50, stvarno nikakva ulaganja, auspuhe velika večina več ima na motorima, a sve ostalo šta se može stavlajti se nađe polovno za sitne novce!
Klasa Open, serijski 180, vxr i 50 sa kitevima mislim da tih motora ima najviše na cestama, svako daljnje objašnjenje je suvišno!
Klasa no limit, tu su ulaganja več nešto veča, ali ko se ne želi upuštati u to ima još dvije klase na biranje.
Svi se mi snalazimo na razno razne načine da smanjimo troškove, i ko ima volje snači će se da ode na trku!
Kao što su kolege več napisali ide s s kobijem 2,3,5 motora u nutra podijela troškova i evo vas na trci!
Kad prvi put probate vjerujte da čete voziti i iduču utrku, jer taj osječaj i druženje su nezmjenjivi, jedni drugima pomažu i savjetuju se(mislim da to mogu potvrditi lux, mario, f-racing, doritos, jurča i ostali).
pred nama je zima, vremena na pretek, slažite motore i skupljajte novce za opremu pa nek nas je što više iduče godine pa če i trka biti više! bez vozača ni organizatori nemaju interes organizirati utrke!
Nadam se da nas iduče godine bude barem u duplo više nego ove!!!!