Tehnički kutak > Tuning skutera

Tp Trophy - Due+ Modular Glava - Pomak Kuta Paljenja (Utjecaj na perfomanse ?)

<< < (2/3) > >>

Johnny iber:
eo da se samo nadovezem ja prelazim na slabiji setup pa me zanima ak imam kakva ralzika  izmedu glave od trofija i due+ po izgledu je drugacija ali kaj se tice kompresije i performansi!?

frki22:

--- Citat: Johnny iber - 20 Rujan, 2011, 20:52:36 ---eo da se samo nadovezem ja prelazim na slabiji setup pa me zanima ak imam kakva ralzika  izmedu glave od trofija i due+ po izgledu je drugacija ali kaj se tice kompresije i performansi!?

--- Kraj citata ---

pa ja sam spominajo i kolega poslije mene, kod trophy-a kompresioni prostor glave je veci u odnosu na glavu due+ sto rezultira slabijom kompresiom kod trophy-a, sto se tice performansi u praksi to ce ti najbolje rec netko ko je probao obje glave

Johnny iber:

--- Citat: frki22 - 20 Rujan, 2011, 21:05:02 ---pa ja sam spominajo i kolega poslije mene, kod trophy-a kompresioni prostor glave je veci u odnosu na glavu due+ sto rezultira slabijom kompresiom kod trophy-a, sto se tice performansi u praksi to ce ti najbolje rec netko ko je probao obje glave

--- Kraj citata ---
istina nisam primjetio opce.. slabo sluzi masina u glavi ;)

Miki-speedy:
Sama zapremina due + glave je manja i zato je i kompresija veca..
Ukoliko kompresija postane prevelika gubi se na obrtajima,zato treba naci optimum

Crazy Kuree:
Svaki put se moram uključit u ovakve teme i ispravit grešku: Modularnom glavom se dobija znatno manja temperatura glave ali veća temperatura tekućine, hladnjaka čega hoćete al to je ono šta ti spominješ 80C koje bi u tvojem slučaju pokazalo nešto više sa modularnom glavom. Ako je ista obična glava u trophya i due+ onda ja nisam primjetio bitnu razliku kad sam stavio modularnu, osim što ljepše radi kad se ugrije. Ako je trophy sa dvije karike samo deri na veću kompresiju

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju