Tehnički kutak > Tuning skutera
Tp Trophy - Due+ Modular Glava - Pomak Kuta Paljenja (Utjecaj na perfomanse ?)
Miki-speedy:
--- Citat: Crazy Kuree - 21 Rujan, 2011, 01:12:03 ---Svaki put se moram uključit u ovakve teme i ispravit grešku: Modularnom glavom se dobija znatno manja temperatura glave ali veća temperatura tekućine, hladnjaka čega hoćete al to je ono šta ti spominješ 80C koje bi u tvojem slučaju pokazalo nešto više sa modularnom glavom. Ako je ista obična glava u trophya i due+ onda ja nisam primjetio bitnu razliku kad sam stavio modularnu, osim što ljepše radi kad se ugrije. Ako je trophy sa dvije karike samo deri na veću kompresiju
--- Kraj citata ---
Nema logike da bude temperatura vode hladnija :toothy12:
frki22:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 21 Rujan, 2011, 01:33:13 ---Nema logike da bude temperatura vode hladnija :toothy12:
--- Kraj citata ---
tocno da, i kure je dobro rekao...znaci glava se manje grije a ta toplina se opet negdje predaje..znaci rashladnoj tekucini koja cirkulira, i u konacnici temperatura tekucine ce biti veca a ne manja, ako je prije kod mene bilo 80'C sad ce bit mozda 85'C
kure govori da su glave od trophy-a i due+ iste ???
malo kopajuci po forumu i googlajuci po netu, nasao sam da trophy original ima squish 1.2mm a due+ 0.8mm - aluminijske brtve na bazi gdje sjeda cilindar su iste, znaci po nekoj logici glave su razlicite
Crazy Kuree:
Nisam imo trophy tak da ne znam to.. Vozio sam due+ s običnom i stavim samo modularnu znači ništa nije mjenjano drugo i razlike mi nije bilo, osim što je s običnom dok je hladan puno bolje išo nego kad se ugrije, s modularnom je ta razlika bila puno manja
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju