Općenito > Generalno o skuterima
Koji rabljeni skuter 50 ccm do 500 eu?
stomp:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 19 Studeni, 2011, 22:19:12 ---Za tvoju visinu i novce kojima raspolažeš definitivno Apriliu SR 2004. piaggio LC i amen
--- Kraj citata ---
Što se tiče visine ja sam nizak,oko 170 cm tak da neću imat problem zbog položaja i slično.
Grale:
--- Citat: stomp - 19 Studeni, 2011, 18:43:13 ---Na ovome za staru ti skidam kapu,moja se ne usudi ni trčat a kamoli vozit motor :laughing7:
Ma nemam kategoriju,stalno sam na vagi dal da idem polagat il ne.Nešto pričaju da bi ako uđemo u EU uz B.kat mogao vozit motor do 125 pa ću još malo pričekat.
A skuter bi poslao vlakom dolje na more pa bi se tamo vozikao.Nebi se usudio ić sa skuterom od 50 ccm na more,iz Varaždina sam a to je prilično daleko.
--- Kraj citata ---
ma uzmi ti 50-taka...dok se taj zakon usvoji,ako se ikad i predloži proći će puno vremena...ako ti se neda polagat il nemaš para trenutno uzmi 50 pa lako prodaš poslije...ne za tolko para kolko ćeš ga eventualno platit al će ti se novci isplatit kad-tad...
onaj aerox mi se jako sviđa kaj ti je neko dal link par postova iznad,a ima jedan koji se tu na forumu prodaje za ja mislim 8tkn...isto je predobar...nznm kak se član zove pa nemogu sad nać...
JogFromYamaha:
uzmi 50cc jer se na 50ki uci voziti ne na 200
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju