Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD4 server

<< < (2/3) > >>

stoper06:
ja cu vidit kada nabavim cod 4 ,  hoce li mi uopce pokrenut igricu, jer neznam jel mi komp jak za to, ali rado bih dosao zaigrati koju s vama  ;D ;D

S.W.A.T.:
ša to ti se lako nabavi...aj nabavi pa javi... :=)

Hrga:
a luka ko je tebi pomogo  :dontknow:

Rossi:
evo da i ja vam dam 2 servera extra za igranje ....nikad problema sa pingom i to su serveri od BIhNeta ...tj operatera glavnog u Bih...ima dosta i likova iz Cro igra i iz Srbije igraju tamo a i iz svijeta,ne treba orginal key da bi se igralo ...i ja stalno tamo igram pogotov na TDM serveru pod nickom PiNgViN sam uvijek...
195.222.33.246:28962 -TDM max.32 igraca ,punkbuster obavezan,i uvijek su update kad izadje nova verzija coda 4
195.222.33.246:28963 - HQ  max.32 igraca ,punkbuster obavezan,i uvijek su update kad izadje nova verzija coda 4
TDM server je inace pun uvijek,i u 5 ujutru se nadje makar 10 igraca hehe ...,ako ko bude dolazio kad ja budme tu nek se javi onak cisto radi reda :)

P.S jedna vazna informacija ....cesto tamo mozete naci jednog vama dragog lika hahaha ako se sjecate Dubrawe ....tamo je pod nickom CroDrifter,mozda koje slovo jos ima ali je uglavnom tako nick... :toothy3:

S.W.A.T.:
a mogu se i ja pohvaliti onda...jest da moj ima samo 14 mjesta...al isto je cesto pun... ;)
tj skoro pa uvik...
ujutro ne...al popodne da...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju