Ostalo > Svijet računala i mobitela

COD4 server

<< < (3/3)

vine5x:
Evo i ja bih poćeo igrat s vama ako nije probleme,
samo još nikad nisam igrao COD na net-u pa ne znam koji su mi programi za to potrebni

btw. evo taman skidam COD4 s torrent-a

Možete me kontaktitrati preko PM

Rossi:

--- Citat: S.W.A.T. - 17 Ožujak, 2008, 11:05:03 ---a mogu se i ja pohvaliti onda...jest da moj ima samo 14 mjesta...al isto je cesto pun... ;)
tj skoro pa uvik...
ujutro ne...al popodne da...

--- Kraj citata ---

hehe ne hvalim se ja ,ovo nije moj server i onako i nemam nista snjim,sem sto igram tu ,nego sam onak ako neko bude htio igrat samo dao ip....

S.W.A.T.:
ovako...
prvo skini sa neta xfire
kad ga skines i instaliras dodaj me (add frends) pa cu ti tamo jos objasniti...moj username je thirstyofblood
al nije nista posebno...skines sa neta patch za cod4 1.4 i instaliras...pa onda skines patch 1.5 (moras prvo 1.4 jer da bi mogao instalirati 1.5)
kad te pita u instalaciji oces instalirati PankBuster OBAVEZNO ga instaliraj ;)
a ostalo cu ti objasniti na xfire ako me dodas...

sretno

vine5x:

--- Citat: S.W.A.T. - 18 Ožujak, 2008, 10:50:03 ---ovako...
prvo skini sa neta xfire
kad ga skines i instaliras dodaj me (add frends) pa cu ti tamo jos objasniti...moj username je thirstyofblood
al nije nista posebno...skines sa neta patch za cod4 1.4 i instaliras...pa onda skines patch 1.5 (moras prvo 1.4 jer da bi mogao instalirati 1.5)
kad te pita u instalaciji oces instalirati PankBuster OBAVEZNO ga instaliraj ;)
a ostalo cu ti objasniti na xfire ako me dodas...

sretno

--- Kraj citata ---

Ovo je glupost, samo saćekaj malo da se igra skine velićina joj je 6gb
budem te kontaktirao

vekyyy:

--- Citat: S.W.A.T. - 06 Ožujak, 2008, 01:21:49 ---evo uzea sam server za cod4
14 mjesta na lowpingsa (i to je 100kn mjesecno)
sam placam al uzivam kad vidim kako je lipo to kontrolirati i kako je fora kad je neko na "tvom" serveru  :laughing7: :laughing7: :laughing7: ou jea

uglavnom
ip je: 85.190.2.177:28960
hard core je, team kill je on i dosta je realno sve (ka sta se moze zakljuciti)...nema cekanja nakon sta poginete :glasses9: :glasses9:

tako da ako mozete please come and check it out...ili ako vi ne igrate a znate nekog ko igra recite mu
i btw osnovali smo ja i x thug klan [BKC] Black Killers Clan i oni koji nisu u klanu a zele biti neka se jave na moj xfire "thirstyofblood"

pozz and peace out :headbang: :frajer: 8)

--- Kraj citata ---

a ne lupetaj na ovo dosta je realno sve.. na tvojem je realno a na drugima nije???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju