Općenito > Trgovine
BI-BI KART Čista prijevara
zvonkec_92:
izgleda kak mu puhne u glavu takve je volje.. nekad su dobri a nekad muljaju.. ja sam vec puuno trgovo s njima, najjace mi je bilo kad sam doso kod njih po diznu za karb a lik mi baca krafne da si moram kupit onaj kineski kromirani spuh i onaj kao sportski CDI ( kao cdi regulira dovod goriva ) loool malo je falilo da ga steram u 3pm..i donese on menk i cdi i spuh i pokazuje i objasnjava tamo neke bajke.. lol mislio je da ja nemam pojma o motorima...tak mi je ib za radilicu trvrdio da je org od baotiana pa kad sam mu donio 2 bloka sa svojom i njegovom radilicom osto je bez rijeci..
zedooo:
kupujem u Bibiju samo ako dođem tamo i znam TOČNO što tražim jer su likovi unutra ono....sam želiš što prije izać van.
ko da je on meni došo u dućan a ne ja njemu.
treba ih pokrast i zapalit onu šugavu garažu
ziloryder:
jos tu lik iz teme radio 3mj. bez place pa odnio bi mu 5 motora da tako meni napravi
Ko moj frend radio u car-wash praoni nije ga platio 2mj. lik mu fino mini wash u auto i kuci...I proda ga za 4tkn :headbang:
zedooo:
--- Citat: ziloryder - 21 Studeni, 2012, 10:42:52 ---jos tu lik iz teme radio 3mj. bez place pa odnio bi mu 5 motora da tako meni napravi
Ko moj frend radio u car-wash praoni nije ga platio 2mj. lik mu fino mini wash u auto i kuci...I proda ga za 4tkn :headbang:
--- Kraj citata ---
znaci radio je za 2 soma, sto je ispod minimalca??
i tko je sad tu lud?
skoda90:
a nemoguce da nemaju para u bibiju za placu,ko zna koliko je ljudi tak vec sj#bo i zaradio.al eto nek kruzi los glas o trgovini i imat ce sve manje zarade :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju