Općenito > Trgovine
BI-BI KART Čista prijevara
toza:
Evo ovako,kod doticnog" gospodina" sam narucio oprugice za naraku GY6 kvacilo i posalje mi ih i ja posteno platim 103kn sa postarinom!medjutim opruge mi nisu odgovarale i covjek mi kaze da mu ih posaljem nwzad pa cemo to rijesit!medjutim preko telefona mi covjek kaze da oni takvih opruga nemaju i to je kao to!znaci njemu su ostale opruge a mojih 103 kn otisle u nepovrat!eto o kakvom se poslovnom covjeku radi!apelirm i na druge postene kupce da ne kopuju u BI-BI KARTU JEL OCITO DA KOD NJIH KUPWC NIKADA NIJE U PRAVU!
Mislim,ne zelim da itko vise prodje kao ja!!!
Matej28:
hahah nisi jedini sa neugodnim iskustvom iz bibi karta...
ja sam narucio retrovizore za sr, a dobio za peugeota :laughing7:
i nije prvi ni zadni slucaj :redface:
Tadr3:
--- Citat: Matej28 - 19 Rujan, 2011, 07:22:51 ---hahah nisi jedini sa neugodnim iskustvom iz bibi karta...
ja sam narucio retrovizore za sr, a dobio za peugeota :laughing7:
i nije prvi ni zadni slucaj :redface:
--- Kraj citata ---
taj bibikart je neka šupa, servisiraju ko zna sta ne, 30 skutera, motora i quadova u dvoristo... ko groblje izgleda... dok sam doso tam nisam ni vidio ducan od sveg toga... oni sam prodaju ono sta je ostalo na lageru, mislim da to vise ne postoji
JogFromYamaha:
najbolja fora
narucivao frend suste za baotijana i ovi mu poslali 3 seta susti 3 seta centrala i naplatili redovno
PS imam ti ja jos suste za baotijana za 40kn nekoristene ako hoces
miso227:
ja sam kod njih narucivao i sve bilo za 5, hebiga sad! kolega isto kod njih narucuje nije imao problema! sta to bi nemam pojma!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju