Općenito > Trgovine
BI-BI KART Čista prijevara
SrkiB94:
to mi zvuči ko neki otpad a ne trgovina
Zokaaa:
Naručio CDI za batinu, u opisu pisao 6 pin, a ja dobio 4 pin cdi i olakšao se za 200kn.
Lik kaže donesi nazad zamjenit cemo ti, da fala kur*u pa sam 200km udaljen.
mark055:
ja sam nedavno naručivao klip za sr50 i stigao mi je klip za neki 16-ti skuter jbt..
i posaljem mu mail da je poslao krivi, a tek nakon par dana je odg da mu vratim taj i da ce mi on poslat drugi o svom trošku..ja mu nisam još ni vratio taj klip a drugi je već stigao i taj je odgovarao..srećom :D i onda sam mu vratio klip..a et sve u svemu nakraju je i dobro proslo..
TomTomislav:
Pa javi mu se da ti vrati lovu bar za djelove a ne za poštarinu,ja da mene tako zajebe i neda pare pozvao novinare.. :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
zvonkec_92:
da ne otvaram novu temu, nesto vezano za bibiskart... kupio sam nedavno radilicu za batinu 50cc novu tamo ( sva neka cudna, izgledom jako lose kvalitete al nea veze ), i sve super ja to ugradim sklapam pomalo i stavim klip i cyl ono isti klip i cyl koji je prije bio gore, isti taj klip sa novom radilicom nejde u GMT.. tj kad je u GMT do vrha cilindra fali jos 3mm... sad sam lud nekom cu morat pljackat ducan.. jel jos neko imo takvi problem? sta je tu na kraju kraci hod ili kraca klipnjaca... nisam nis raskapo sad jer sam ljut i idem spat :(
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju