Tehnički kutak > Tuning skutera

Update:Ledice ispod i na repu & novi zadnji zmigavci!str.3

<< < (11/11)

jurica sr50r:
hvala na odgovorima

vpucko:
meni se ne svidja, hehehe al svaka cast :)

ChRiStIaN:

--- Citat: :::Bruno::: - 12 Ožujak, 2008, 02:05:45 ---nevjerujem šta vas veseli  ???

--- Kraj citata ---

nije ovo ss da moras imat mhr team 2 da budes kul

vpucko:

--- Citat: KicHo7 - 14 Ožujak, 2008, 00:41:11 ---
--- Citat: :::Bruno::: - 12 Ožujak, 2008, 02:05:45 ---nevjerujem šta vas veseli  ???

--- Kraj citata ---

nije ovo ss da moras imat mhr team 2 da budes kul

--- Kraj citata ---

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA lik :) hehe

a i sumnjam da svima rade roditelji na rebru tak da mogu to priustit i iscudjavat se drugima kak nemogu!

Rossi:
LoL legende ste :D .... ma to sam ja cisto napravio onak radi sebe i iz dosade jer volim bilo sta radit po scootu ,inace po autima,motorima...makar rastavljo i sastavljo sve 10 puta onak i briso malo sto se zaprljalo....a i svidilo mi se kad sam vidio na youtube na par skutera neonke i to ...pa sam konto neonka ce na ovim nasim cestama koje su pune rupa zacas da pukne i ode sav trud...ovak ledice ce duze trajat a i nisam htio da bude standard ono da samo svijetle ...nego sam na youtube vidio Ufo Led ....uglavnom ledice sa +elektronika ,koje mogu da proizvedu 3 miliona razni kombinacija boja i to... ev link pa ko hoce pogledat
,
ali naravno to kosta stvarno puno i za auto je ...pa sam i ja skonto i naso ove u radnji za styling auta ali su bile upakovane kao ono da se mogu lijepit gdje hoces i uzeo takvi par komada rastavio izavadio sto mi treba i reko da i kod mene migaju :D em + sto niko nema ni neonki ni dioada u mom gradu na skutu pa sad onak kad prodjem svi stanu i gledaju :D a sto se tice toga mhr team 2 i to nisam opsjednut tim uopste...meni ova brzina od 92 po satu realnih otprilike oko 80 sasvim dovoljna ....malossi sport 70 stoji kod rodjaka u hr kupljen,i gljiva malosi e5 ali cu tek je stavljat pred kraj ove sezone ,vise mi je vazniji vizualni dio skutera :) dobro sad sam mal otiso off ali eto reko da razjasnim neke stvari :D a Kicho svaka cast za onaj odgovor na bruninu izjavu  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju