Tehnički kutak > Tuning skutera

Update:Ledice ispod i na repu & novi zadnji zmigavci!str.3

<< < (9/11) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
svetlo jako dobro, mada mi se ne svidja ovo kao ng jelka

Rossi:
ev posto mi je dosadno kak pada kisa uradilo se jos nesto na scootu...ispod na koritu diode i nazad ispod na repu...u farovima naprijed vec ima i skinuti su zadnji zmigavici i stavljeni novi sa ledicama unutra....za par dana ce ici jos ledice u prednje zmigavce i mozda kakva muzika ispod se stavi ali mozda za muziku....ev slika i snimak...
http://img212.imageshack.us/img212/4074/11032008073zv4.jpg

p.s:u obzir uzmite da motor nije opran jedno 2 sedmice i radilo se svasta oko njega pa pun prasine zato je ovak prljav,da ne bude da neznam oprat scoot inace je uvijek uglancan ... :)

neer:

--- Citat: andy - 09 Ožujak, 2008, 00:05:51 ---
--- Citat: Rossi - 09 Ožujak, 2008, 00:04:06 ---me ne svjetli :D taman kako treba :D ...a dobro svako ima pravo na svoje misljenje ...

--- Kraj citata ---

istina neću te sad ja popljuvat..... :icon_thumright: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ne nego ima jos vremena da jos neki lik s nosom podignutim u oblake ne naide da te popljuje
meni je bas ludo sto se izmjenjuj boje ali ja vise bacam na jednostavnost sto manje svjetlosnih efekata to bolje zbog murije

MaLi_OdvALjivAc:
e do jaja si sredi zmige, svaka cast!! sad mi se svidja kako izgleda na skutu, napred "pozicija" sto svetli neizmenicno, full je! bravo!!

:::Bruno::::
nevjerujem šta vas veseli  ???

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju