probaj nać shemu struje motora s kojeg je skinut taj regler..tad probaj saznat ima li taj regler ka i moj 2 ulaza i 2 izlaza..moj još ima i masu,5 pinski je..ima 2 ulaza,u koja oba ide 12v izmjenično..ali mi namotaji imaju 5 špula..2,spojene špule,i 3spojene špule..žica sa 3 spojene špule,da više struje,i ona ide na mistos kojeg če regler na jedan pin pustit izmjeničnu struju za svitla i elektročok..dok druga žica sa 2 špule,ide na drugo misto,s kojeg će regler na jedan drugi pin dat istosmjernu struju za akumulator..iz njega onda akumulirana struja ide priko ključa na žmigavce,trubu i senzore,goriva i benzine..znači moj regler dobije 2 izmjenične,a da jednu isomjernu,i 1 izmjeničnu..peti pin je masa..ima neki razlog zbog kojeg izmjenična ne ide direktno na svitla mimo reglera,ali sam ga ja zaboravija..tebi je bitno po shemi struje motora od kojeg je regler,skuzit ima li on takav sistem ka i moj..ili pitat..ili bar skužit koliko žica dolazi s namotaja>izmjeničnih,i di se spajaju,pa ispitat s multimetrom/ još bolje elektromotorom,koji pin da istosmjernu struju..di se usteka-ju,kabel-i sa namotaja moraš znat..jer ce regler prodimit..izlaz struje možeš ispitivat..opet ako nešto znaš..ako ništa neznaš,daj nekom..bar ćeš imat krivca.. :laughing7:jesam ti bar mrvu pomoga?