Općenito > Maxiskuteri
koji 250cc?
mrcina:
obadva se sudarate a govorite nebuloze.
gilera/piaggio ista firma dvije vrste vozila.gilera sportiva, piaggio luksuz.
gilerini modeli odudaraju od putnih skutera nadaleko, oni su poznati po brzini i sportskom izgledu dok piaggio ide prema kruzingu i luksuznoj vožnji.
gilera naspram piaggia ti je da usporedimo bmw/mercedes.
bmw ti je za sportivu a mercedes je odavno poznat po luksuzu a manje po sportivi makar čast izuzetcima.
usporedi nexus od gilere te x8/9/7/xevo, sve su ti to modeli koji ne odišu sportskim izgledom več luksuznom obliku za laganije vožnje.
zaprudanec:
--- Citat: mrcina - 19 Svibanj, 2008, 19:21:22 ---obadva se sudarate a govorite nebuloze.
gilera/piaggio ista firma dvije vrste vozila.gilera sportiva, piaggio luksuz.
gilerini modeli odudaraju od putnih skutera nadaleko, oni su poznati po brzini i sportskom izgledu dok piaggio ide prema kruzingu i luksuznoj vožnji.
gilera naspram piaggia ti je da usporedimo bmw/mercedes.
bmw ti je za sportivu a mercedes je odavno poznat po luksuzu a manje po sportivi makar čast izuzetcima.
usporedi nexus od gilere te x8/9/7/xevo, sve su ti to modeli koji ne odišu sportskim izgledom več luksuznom obliku za laganije vožnje.
--- Kraj citata ---
mrc, ajd sad ljepo procitaj donje postove i vidi jel pitanje kuda ide piaggio ili je pitanje o nexusu.
uostalom, ima li neko ko hoce pokazati sta moze uciniti jednoj "fotelji" od skutera koju vozi green na karting stazi? s obzirom da znam kako green vozia pogotovo sta nexus moze, stavit cu i kladu protiv gp1, beverliya, x nesto i svasta i sl
mrcina:
ma blento od čoveka usporedba stoji jer čovjek pita koji 250ccm a ne kakve su osobine nexusa.
drži se teme a ne svojih misli.
dakle moj odgovor stoji što čovjek treba, dali se hoče natjeravati do iznemoglosti onda nexus/derbi gp1
a ako hoče otiči do određenog cilja da se ne umori te da se zgušta sa komadom onda piaggio.
novi modeli piaggia su se počeli približavati dizajnu gilere ,tako da bu mu u budučnosti sasvim svejedno kojeg zeme.
moja preporuka je piaggio brzina/konfor/vizualni dio/rupa pod dupetom ili prtljažni prostor /rezervoar 15l
nexus brzina/vizualni dio/14litara rezervoar
izaberi što ti se sviđa jer kod piaggo grupacije nema felera
j****u zaboravio sam navesti apriliu te malagutia.
aprilia ti je piaggo mašina dok kod malagutia neznam.
wingman:
zakaj ne bi uzo Hondu SH 300? :icon_thumright: kad smo već kod velikih kotača. jez da ide u regu od 250-500, al kaj onda.
mrcina:
to much dinero više čak i od modela odozgo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju