Općenito > Generalno o skuterima
TGB jet fighter
odin:
--- Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 21:44:01 ---TGB ima morinijevu mašinu (orginal). Morinijeve mašine ti koriste italjet i aprilije su ih koristilile od 2000 - 2003 ako se ne varam
--- Kraj citata ---
cisto sumnjam da je original morini masina. prilicno sam siguran da se nikako ne isplati kupovati masine u italiji, voziti ih u tajvan i opet vracati u evropu...
a pitanje je i zasto bi to radili, kad su tajvanske masine triput bolje od talijanskih :)
mislim da tgb ima svoje masine, ili neke oem tajvanske, koje su mozda kopija morinijeve, ali svakako bolja kopija od originala :)
filiplatinovicz:
--- Citat: odin - 05 Ožujak, 2008, 00:16:30 ---
--- Citat: R50X - 03 Ožujak, 2008, 21:44:01 ---TGB ima morinijevu mašinu (orginal). Morinijeve mašine ti koriste italjet i aprilije su ih koristilile od 2000 - 2003 ako se ne varam
--- Kraj citata ---
cisto sumnjam da je original morini masina. prilicno sam siguran da se nikako ne isplati kupovati masine u italiji, voziti ih u tajvan i opet vracati u evropu...
a pitanje je i zasto bi to radili, kad su tajvanske masine triput bolje od talijanskih :)
mislim da tgb ima svoje masine, ili neke oem tajvanske, koje su mozda kopija morinijeve, ali svakako bolja kopija od originala :)
--- Kraj citata ---
kopija bolja od originala???
odine, kopija ženske ti dala!
odin:
--- Citat: filiplatinovicz - 05 Ožujak, 2008, 02:58:39 ---kopija bolja od originala???
odine, kopija ženske ti dala!
--- Kraj citata ---
prilicno sam siguran...
morini je legendaran po dovbrim rjesenjima i katastrofalnim izvedbama :)
dino_sk:
--- Citat: Drnda-1 - 03 Ožujak, 2008, 22:57:25 ---moj troosi oko 4-4,5 l. ma ubrzanje mu je kako kada ali je dobro.
ovo mu je slika kada sam skidao blokade, a za krajnju cu stvarno poludit, neznan stvarno vise sta da radim, ako i stavim zx, nece se to bitno popravit...
--- Kraj citata ---
prodaj to i uzmi nes drugo neku polovnu apriliu,runnera,nrg-a,aeroxa jer ovako ti nece ic 80 ni sa kitom
R50X:
--- Citat: odin - 05 Ožujak, 2008, 00:16:30 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Ma sve ti se proizvodi u Kini,Maleziji ..... Kao da to oni uvoze iz Italije ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju