Tehnički kutak > Styling skutera
poklopac magneta polir
vpucko:
--- Citat: igor.sb - 04 Ožujak, 2008, 23:32:28 ---
--- Citat: vpucko - 04 Ožujak, 2008, 23:18:40 ---jos undertail sredi i male zmigavce i eto :)
--- Kraj citata ---
priznaj da si iznenađen kako je ispao poklopac :toothy11:
--- Kraj citata ---
yeap ::) ::) ::)
gaso999:
vjeko pa to tebe ide .
dat cu ti ja jos djelova ako se hoces drogirat :drunken_smilie:
igor.sb:
--- Citat: gaso999 - 04 Ožujak, 2008, 23:49:04 ---vjeko pa to tebe ide .
dat cu ti ja jos djelova ako se hoces drogirat :drunken_smilie:
--- Kraj citata ---
cijelu ramu za pocetak :icon_thumright:
black-rox:
--- Citat: vjeko86 - 04 Ožujak, 2008, 23:37:06 ---za sad ću farbniti majmuna u crvenu :happy3:
i već gledam kako bi si i rućice kočnica išao polirati
aaaaaaa, ovo je ko droga :happy7:
--- Kraj citata ---
A joj tako sam i ja počel najprije samo ću poklopac variomata,pa onda je krenulo mogal bi još ovo,pa ono,i tako sam sve na kraju osim blokova sad sam u dilemi neznam još bi i njih možda ispoliral,ali mi se neda,jer imam još za završiti prednju felgu za koju već od 7 mjeseca vičem sutra ću,pa onda nemam vremena stalno neko dopelje neki scoot pa napravi ovo napravi ono i tako moje uvijek stoji.
Poklopac je lijepo ispal sad ispoliraj poklopac variomata,pa onda odi na ručice i tako dalje ako ti treba bilo kakva pomoć slobodno pitaj ili me kontaktiraj :hello:
pitaNS:
--- Citat: black-rox - 05 Ožujak, 2008, 01:14:19 ---A joj tako sam i ja počel najprije samo ću poklopac variomata,pa onda je krenulo mogal bi još ovo,pa ono,i tako sam sve na kraju osim blokova sad sam u dilemi neznam još bi i njih možda ispoliral,ali mi se neda,jer imam još za završiti prednju felgu za koju već od 7 mjeseca vičem sutra ću,pa onda nemam vremena stalno neko dopelje neki scoot pa napravi ovo napravi ono i tako moje uvijek stoji.
Poklopac je lijepo ispal sad ispoliraj poklopac variomata,pa onda odi na ručice i tako dalje ako ti treba bilo kakva pomoć slobodno pitaj ili me kontaktiraj :hello:
--- Kraj citata ---
he,he što mi je to nešto poznato...eno meni deklo variomata stoji li stoji, al dobro felne sam odradio...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju